Stana a rămas în Liga 2: a semnat pe un an cu Săgeata

Stana a rămas în Liga 2:** a semnat pe un an cu Săgeata

Pus pe liber de către CFR Cluj, după doar o lună de la semnarea contractului, Daniel Stana a ajuns la începutul lunii august în curtea celor de la CSM Râmnicu Vâlcea. Anunțat cu surle și trâmbițe pe siteul oficial al grupării din Zăvoi, mijlocașul nu a stat prea mult nici acolo. La câteva zile după ce semnase un contract cu Vâlcea, Stana a insistat să fie lăsat să plece, iar doleanța i-a fost îndeplinită.

„Ne-a spus că are ofertă de la Ceahlăul și vrea să revină acolo, plus că mai avea o variantă la Rapid. Nu avea rost să îl ținem cu forța, avem nevoie de jucători care să joace cu sufletul” a declarat președintele clubului vâlcean, Bogdan Medrea.

Nu a mai ajuns în Liga 1

În cele din urmă, experimentatul mijlocaș nu a mai ajuns nici la Ceahlăul, nici la Rapid și a acceptat oferta celor de la Săgeata Năvodari, club care a retrogradat din Liga I, dar care are drept obiectiv revenirea în primul eșalon la finalul acestui sezon. Stana a ajuns vineri după amiază la Năvodari, atunci când a semnat un acord valabil pentru un an. Mijlocașul nu a efectuat ieri deplasarea cu echipa la Modelu, acolo unde Săgeata a avut un amical cu echipa locală, însă dimineață a urmat un program de pregătire pentru reacomodare.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Pe aceeași temă