Staicu și-a găsit echipă. Atacantul a semnat cu o rivală la promovare a Vâlcii. S-a aflat motivul rezilierea contractului cu CSM

Staicu și-a găsit echipă. Atacantul a semnat cu o rivală la promovare a Vâlcii.** S-a aflat motivul rezilierea contractului cu CSM

Marius Staicu, al doilea golgheter al Seriei a II-a a Ligii 2 și fostul jucător al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, devenit liber de contract după finalul primei părți a sezonului, a dat curs ofertei venită de la Gaz Metan Mediaș, principala favorită la promovare din seria vestică. Staicu a semnat cu fosta echipă din Liga 1 pe 24 decembrie.

Oferta venită pe finalul anului de la Mediaș l-a determinat pe golgheterul Vâlcii să forțeze rezilierea acordului cu CSM, fapt care s-a și întâmplat rapid, după încheierea primei părți a campionatului. Marius Staicu a marcat 13 goluri în 17 meciuri de campionat pentru CSM Râmnicu Vâlcea, fiind unul dintre jucătorii decisivi pentru clasarea echipei oltene pe locul 2 în Seria a II-a, la egalitate cu liderul FCM Baia Mare. Deși mai avea contract până în vară, atacantul a cerut la Vâlcea o mărire de salariu, care nu i-a fost acceptată, ajungându-se astfel la rezilierea pe cale amiabilă.

CSM a demarat căutările în găsirea unui vârf care să suplinească plecarea lui Staicu, primul ofertat fiind Constantin Adrian Stoica de la FC Caransebeș.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă