Staicu, asaltat de oferte: „Înseamnă că am făcut ceva și sunt apreciat”

Staicu, asaltat de oferte:**

După prestațiile foarte bune din turul Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, în tricoul echipei Metalul Reșița, atacantul Marius Staicu este curtat de mai multe formații din România, foste sau actuale prim-divizionare, precum FC Botoșani, Gloria Bistrița, FC Bihor Oradea, FC Olt și nu în ultimul rând echipa din orașul său natal, ACS Poli Timișoara.

Aflat în vacanță în Spania, atacantul rosso-nerilor din Valea Domanului se gândește la ofertele pe care le are, dar și la antrenorul care a avut încredere în el și a insistat pe lângă conducerea noii grupări bănățene să fie menținut în lot.

„Sunt în vacanță în Spania, la mama mea, și vreau să mă relaxez puțin. Dacă sunt oferte de la mai multe echipe, înseamnă că am făcut ceva pentru această echipă, la Reșița, și înseamnă că sunt apreciat. Pe această cale, vreau să-i mulțumesc în mod special lui Alex Pelici, care a fost singurul care a știut să vorbească cu mine și care a avut încredere în mine”, a declarat Marius Staicu pentru Arena Bănățeană.

Marius Staicu a marcat cinci goluri în 11 meciuri de campionat pentru Metalul Reșița, la care se adaugă o reușită în Cupa României, fiind cotat la 300.000 de euro de site-ul transfermarkt.ro.

Pe aceeași temă