Staicu a fost la un telefon de Sebiș, acum e aproape de ACS Poli

Staicu a fost la un telefon de Sebiș,** acum e aproape de ACS Poli

Divizionarele trei arădene nu se grăbesc să-și anunțe achizițiile pentru campania de primăvară. Doar Pâncota a anunțat că zălăuanul Stanciu este ca și sosit în Podgorie, în timp ce Ineul și Sebișul sunt la faza negocierilor.

Probabil, liderul seriei a V-a nici nu va parafa niciun transfer în zilele ce urmează, iar noutățile vor apărea direct la primul antrenament al anului. Naționalul se va reuni luni, 13 ianuarie, la ora 15,30, iar stafful tehnic a anunțat deja că nu va mai conta pe trei fotbaliști. „Să nu se înțeleagă că Fara, Hescko și Albert nu aveau valoare de Sebiș, doar că nu s-au acomodat la noi. De fapt, Albert a și ales să plece din România, iar ceilalți doi nu s-au prea integrat. Acum, trebuie să ne gândim foarte bine la ceea ce aducem, fiindcă nu uităm niciun moment că suntem echipa de pe primul loc și nu avem nevoie de oricine. Căutăm 3-4 fotbaliști care să ne ajute cu adevărat în îndeplinirea obiectivului, promovarea în Liga a 2-a”, susține Mihai Petcuț.

Până una alta, antrenorul „alb-albaștrilor” regretă și acum ratarea transferului actualului golgheter al Metalului reșițean. „Când Staicu era un jucător liber și nu era dorit de Cătălin Rufă la Reșița, am obținut acordul său verbal pentru a veni la Sebiș. Din păcate, nu am răspuns la telefonul care ar fi trebuit să bată lucrurile în cuie, după care atacantul a semnat, totuși, cu Metalul Reșița. Îmi place foarte mult acest fotbalist, are viteză, e foarte oportunist, dă gol din jumătăți de ocazii, s-ar fi pliat excelent pe ceea ce avem noi în lot”, a mai spus Petcuț despre „vârful” care a marcat cinci goluri în prima parte a sezonului pentru gruparea din Valea Domanului. Marius Staicu este în prezent pe lista de achiziții a prim divizionarei, ACS Poli Timișoara.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă