Șoimii Pîncota, la primele două lovituri ale verii: au semnat Nădăban și Dubeștean!

Șoimii Pîncota, la primele două lovituri ale verii:** au semnat Nădăban și Dubeștean!

Pavel Piroș continuă politica începută odată cu accederea în Liga a III-a și a reușit să aducă doi fotbaliști de marcă în tabăra Șoimilor Pîncota, a cărei greutate tinde să crească serios în această vară. Cornel Nădăban (foto, dreapta), căpitanul Ineului, a fost determinat de președintele alb-negrilor să-și mute domiciliul la Pîncota, deși tocmai sărbătorise promovarea cu trupa din orașul său natal! „Șoim” a devenit și unul din cei mai buni fotbaliști crescuți de Atletico, Radu Dubeștean, al cărui angajament cu Gloria Arad s-a încheiat într-un final.

„S-a dus o muncă asiduă cu amândoi și am reușit să-i convingem că echipa la care merită să joace e Șoimii Pîncota”, a comentat Piroș.

În efectivul lui Dan Cuedan a intrat și tânărul portar Slagian Nichici, campion de juniori în Liga a IV-a acum două stagiuni, pe când juca la FC Sînleani și era pregătit de Mihai Jivan. Pe lângă prelungirea contractelor aflate în prag de expirare, trupa din Podgorie a obținut și prelungirea împrumutului „defensivului” Cornel Suciu, de la Viitorul Constanța, iar cu Sergiu Vițu și Richard Filaret se încearcă același lucru.

„Purtăm tratative cu încă doi jucători de Liga I și cu unul de Liga a II-a. În plus, urmărim și doi tineri sub 18 ani. Probabil luni vom fi în măsură să mai anunțăm câteva mișcări”, a conchis Piroș.

 

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă