Crișan, singura noutate la reunirea Ineului

Crișan, singura** noutate la reunirea Ineului

Jucătorii lui CS Ineu profită de ultimele zile libere, pentru ca de luni, odată cu reunirea programată la ora 15, să reia cursa pentru îndeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradarea din Liga a 3-a. De pe locul 9 în seria a IV-a și având în spate două formații amenințate cu colapsul financiar, Minerul Mehedinți și Minerul Motru, gruparea zărăndană poate pregăti în liniște primăvara fotbalistică.

Cristian Sculici și-a luat timp pentru asta, fiind primul tehnician arădean care strânge rândurile. Deocamdată, „principalul” Ineului nu a primit atacantul de careu de care a cam dus lipsă în prima parte a stagiunii (discuțiile pentru Daniel Bulza sunt blocate pentru moment), conducerea clubului a lucrat până acum pentru linia mediană. „Crișan (foto) și Tomuț sunt jucătorii noștri și vor fi prezenți la reunire. Primul a semnat un contract cu Ineul la finalul anului trecut, iar situația lui Mădălin Tomuț, care a evoluat la noi sub formă de împrumut de la Salonta, a fost rezolvată de curând”, ne-a mărturisit Adrian Palade, președintele formației „alb-albastre”.

Pe 20 ianuarie, Ineul are programat și primul amical, împotriva divizionarei a patra, Lunca Teuz Cermei. Două zile mai târziu, echipa din Țara Zărandului pleacă în cantonament la Moneasa într-o formulă lărgită. În paralel, se va lucra și la proiectul Academiei de Fotbal, antrenorii grupelor de copii și juniori ale clubului având deja o primă ședință de lucru în noul an.

Sursa: SportArad

Pe aceeași temă