Șoimii Pâncota, la ora rezolvării actelor pentru „stranieri”. Antrenorul argentinian e așteptat pe finalul săptămânii

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 30 Aug. 2016, 10:23 Actualizat: 30 Aug. 2016, 10:24 Bursa transferurilor
Șoimii Pâncota, la ora rezolvării actelor pentru „stranieri”.  Antrenorul argentinian e așteptat pe finalul săptămânii

Cea de-a patra înfrângere „fluviu” a sezonului l-a convins pe Angelo Massone, noul patron al Șoimii Pâncota, că nu mai e timp de pierdut dacă dorește ca echipa să nu fie victimă sigură în fața oricărui adversar. Asta se traduce prin întărirea rapidă a lotului, iar „oficialii” Dorin Micșa, Mugurel Ilisei și Liviu Ilea lucrează la acest aspect.

Cei trei sunt preocupați în aceste zile de rezolvarea actelor pentru jucătorii străini, în special egipteanul și francezul (ambii foto) care au luat loc în tribunele arenei din Șiria sâmbătă dimineață, la partida cu Olimpia Satu Mare. „Contractele lor au ajuns la impresar, acesta le va studia și-și va da sau nu acordul. De asemenea, avem în vederi un senegalez, care anul trecut a evoluat la Cupa Africii”, a mărturisit Dorin Micșa, directorul sportiv al „alb-negrilor”.

Timișoreanul mai se ocupă îndeaproape și de formalitățile pentru aducerea antrenorului argentinian, Pedro Pablo Pasculli, la Arad. „Ne-a trimis o copie după pașaportul său, îi pregătim contractul, sperăm să-l avem lângă noi undeva pe finalul săptămânii”, a mai spus Micșa despre fostul campion mondial cu naționala Argentinei.

Cât despre fotbaliștii români, se pare că până la ora jocului de la Brăila, de sâmbătă dimineață, va fi rezolvat și Stoichițoiu, dar conducerea clubului ar vrea să-l aducă înapoi și pe Ionuț Ianc, de la Crișul Chișineu Criș.

Luni, pâncotanii au făcut un antrenament sută la sută fizic pe pista de atletism a stadionului Gloria, marți intenționează să se pregătească la Arena Ionuț Popa, miercuri, pe „Șega”, iar joi vor merge la Șiria.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 30 Aug. 2016, 10:23 Actualizat: 30 Aug. 2016, 10:24 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă