Situația lui Dennis Man la FCSB, rezolvată după ce UTA a scos una dintre clauzele de 100 de mii de euro. Arădenii nu s-au ales însă cu mâna goală

Situația lui Dennis Man la FCSB, rezolvată după ce UTA a scos una dintre clauzele de 100 de mii de euro.** Arădenii nu s-au ales însă cu mâna goală

Gigi Becali a ajuns la un acord cu UTA Bătrâna Doamnă pentru răscumpărarea clauzei de 10 meciuri pe care Dennis Man (18 ani) o avea în contract. FCSB ar fi trebuit să achite 100.000 de euro dacă Man ar fi fost introdus în 10 meciuri, însă arădeanii s-au mulțumit cu 20.000 de euro.

În ultimele etape, Dennis Man a dispărut complet din lotul echipei mari. N-a fost vorba despre vreo accidentare sau despre evoluții sub media echipei, ci despre o clauză. În momentul în care l-a transferat de la UTA, Gigi Becali a fost de acord să plătească 300.000 de euro pentru Dennis Man, plus 200.000 de euro în bonusuri: 100.000 de euro dacă juca 10 meciuri pentru FCSB și 100.000 dacă era convocat la națională.

Până în acest moment, Dennis Man a strâns 8 apariții în tricoul FCSB-ului. Și a dispărut din peisaj. Gigi Becali a cerut să nu mai fie jucat, pentru a evita să plătească cei 100.000 de euro. Problema s-a rezolvat însă. Zilele trecute, Gigi Becali a anunțat la DigiSport că a ajuns la o înțelegere cu cei de la UTA: „Așa cum l-am văzut pe Ovidiu Popescu într-un meci la Timișoara, așa l-am văzut și pe Man. Era un meci și mă uitam să văd cine retrogradează și atunci i-am spus lui Mihai Stoica să vadă ce e cu el. Acum se întâmplă cu el că am rezolvat, le-am dat oamenilor 20.000 de euro să scoată clauza aia. Deci s-ar putea să-l vedeți pe bancă sau în echipă în perioada următoare”, a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Cum în 2017 nu a mai fost menținut în lotul primei echipe, Man a evoluat pentru Steaua II în meciurile din Liga 3. Weekendul trecut, fostul utist a înscris un gol din penalty pentru echipa satelit, în victoria 2-1 pe teren propriu cu FCM Alexandria.

Dennis Man a evoluat pentru FCSB în Liga 1 în cinci meciuri și a înscris un gol, în timp ce în Cupa Ligii a bifat două jocuri, iar în Cupa României o prezență.

Pe aceeași temă