Siminic, Sălăjan și Cuedan, ultimele achiziții ale Șoimilor

Siminic, Sălăjan și Cuedan,** ultimele achiziții ale Șoimilor

Nou-promovata arădeană în Liga a 2-a a mutat serios în această vară: după Flavius Băd, Cosmin Crușoveanu, Petrică Huțanu și Norbert Polgar, Pavel Piroș, președintele echipei Șoimii Pâncota, a anunțat încă trei transferuri.

„Am ajuns la un acord cu Gabriel Siminic, Alexandru Sălăjan și Flavius Cuedan. Mâine, la „Bussiness Cafe”,  vom prezenta jucătorii transferați în această vară, pe lângă cei știuți vor mai fi prezenți câțiva, cu care negociem la această oră. De asemenea, dorim să informăm opinia publică asupra unor probleme ce vizează Șoimii Pâncota”, a precizat Pavel Piroș.

Gabriel Siminic (28 de ani) e variantă pentru flancul stâng, unde poate și fundaș și mijlocaș. E timișorean și, pe lângă Poli, a mai jucat la Olimpia Satu Mare. FCM Reșița, Gloria Buzău, CS Buftea, Oțelul Galați, UTA și FC Olt.

Flavius Cuedan (21 de ani) e mijlocaș ofensiv de picior stâng, a făcut junioratul la UTA și Atletico, a debutat la seniori pentru Gloria Arad și, după o experiență la prima echipă a UTA-ei, a trecut la FC Olt.

Alexandru Sălăjan (23 de ani) e obișnuit al liniei de atac. Crescut la UTA, a mai jucat pentru Gloria și FC Olt, apoi s-a întors în alb-roșu, unde a prins ultimul și cel mai trist sezon din istoria Aradului.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă