Siminic s-a despărțit de FC Olt și ar putea reveni în fotbalul arădean

Siminic s-a despărțit de FC Olt** și ar putea reveni în fotbalul arădean

Unul dintre punctele fixe ale „Bătrânei Doamne” în sezonul 2012-2013, Gabriel Siminic, ar fi trebuit să rămână la Arad dacă Adrian Marțian se ținea de promisiune și finanța proiectul de promovare conceput de Gheorghe Constantin și Adrian Falub. Cum dejeanul a făcut echipa pe genunchi de abia la finalul lunii august, majoritatea fotbaliștilor au dat curs altor oferte.

Gligor și Siminic au ales Oltul lui Dan Oprescu și s-au impus rapid în prima echipă. Între timp, lucrurile s-au mai schimbat și fundașul stânga a devenit liber de contract. Aflând asta, echipele arădene de ligile doi și trei, Șoimii Pîncota, Național Sebiș, dar și UTA, care speră să aibă success la barajul de promovare de pe 21 iunie, au ridicat antenele, în speranța că l-ar putea convinge pe fotbalistul timișorean să le accepte oferta. Cel puțin Roland Nagy a apreciat întotdeauna seriozitatea și puterea de muncă a fundașului și nu ar spune nu unei noi colabărari.

„Am petrecut două sezoane foarte frumoase la UTA, e păcat că nu am putut continua în formula în care am terminat sezonul trecut. M-au contactat deja câteva echipe, poate în sinea mea nu aș dori să mai plec departe de casă. Dar, sunt deschis la orice discuții, simt că mai am mult de oferit fotbalului”, ne-a mărturisit timișoreanul de 28 de ani.

De-a lungul carierei sale, Siminic a evoluat cel puțin la nivelul eșalonului secund, la Poli Timișoara, Gloria Buzău (Liga 1), Oțelul Galați (Liga 1), Poli Iași, UTA și FC Olt. Fotbalistul poate evolua cu succes pe orice poziție pe banda stângă, dar și ca fundaș central, post pe care s-a specializat sub comanda lui Adrian Falub în „alb-roșu”.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă