Silvășan a semnat pe un an cu UTA! Alți trei jucători dau probe la Arad

Silvășan a semnat pe un an cu UTA!** Alți trei jucători dau probe la Arad

UPDATE: Începând de la începutul acestei săptămâni, Adrian Falub are o nouă variantă de atacant de careu. Conducerea „Bătrânei Doamne” s-a înțeles cu Cristian Silvășan pentru un contract pe un an de zile. Vârful de 30 de ani ce a evoluat printre altele și la Poli Timișoara, dar vine de la Gloria Bistrița, grupare cu care s-a și antrenat în această vară până să-și dobândească statul de jucător liber de contract, ar putea debuta chiar duminică în „fieful” celor de la FC Olt.

Însă, Giovanni Catanzariti dorește să mai completeze lotul cu încă unu-doi fotbaliști pe posturi considerate deficitare în echipă. În acest sens, au fost aduși în probe un fundaș central, un fundaș dreapta camerunez și un mijlocaș central brazilian. Ultimii doi chiar au ceva șanse să rămână, mai ales că antrenorul arădean nu are dublură pe post la Calvin, de altfel accidentat la genunchi cu probabilitatea de a absenta pe gazon câteva săptămâni, iar pe zona centrală a liniei mediene doar Mărginean este punct fix.

Falub are ocazia să-i vadă la treabă pe cei trei cu ocazia celor două antrenamente de miercuri de pe terenul „ICRTI”. Dacă Matei și Gligor nu se antrenează nici mâine, stafful tehnic arădean va avea serioase motive de îngrijorare înainte deplasării din județul Olt.


UTA a început o nouă săptămână cu infirmeria plină, dar și cu o noutate de ultimă oră. Sub comanda lui Adrian Falub se află de astăzi și Cristian Silvășan, acum câțiva ani, pe când evolua la rivala Poli Timișoara, un adversar de temut al alb-roșiilor. Silvășan și-a încheiat socotelile cu Gloria Bistrița, echipă pentru care a evoluat sezonul trecut, fiind liber de contract.

Dacă va corespunde cerințelor lui Falub, atacantul în vârstă de 30 de ani ar putea semna cu UTA, mai ales în condițiile crizei acute din compartimentul ofensiv.

Cristi Silvășan a mai evoluat de-a lungul carierei la Fulgerul Bragadiru, Electro Craiova, Rocar București, Universitatea Craiova, Poli AEK Timișoara, FCU Poli Timișoara, Poli Iași, „U” Cluj, Gloria Bistrița și Gaz Metan Mediaș. Primul său meci în Liga I s-a consemnat pe 27 octombrie 2001, în Universitatea Craiova – Sportul Studențesc 3-0.

Revenind la problemele de lot din tabăra UTA-ei, la antrenamentul din această seară nu au luat parte Gligor și Matei, cu probleme la inghinali, respectiv aductori, în timp ce Weller și Bârză s-au pregătit separat. Marcelinho și Alex Neagu sunt în continuare la fizioterapie și au șanse mici să fie incluși în lotul pentru meciul de etapa viitoare, în timp ce Calvin nu a fost prezent nici la teren, el fiind suspect de entorsă la genunchiul stâng.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă