Sepsi OSK și-a prezentat lotul pentru noul sezon al Ligii 2. 11 achiziții a realizat în această vară echipa din Sfântu Gheorghe

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, nou-promovată din Liga 3, și-a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, lotul pentru noul campionat al Ligii 2. La conferință au participat și noile achiziții ale clubului din Covasna.

Din lotul care a promovat au rămas zece jucători, alții 11 fiind nou-veniți. Astfel, s-a reușit întărirea lotul pe fiecare compartiment. Managerul echipei, János Bokor, a prezentat jucătorii și a declarat că Sepsi OSK are un lot echilibrat, cu care sigur se poate face față în Liga a 2-a. Acesta a mai adăugat că echipa nu are obiective mărețe și că ar fi mulțumitoare o clasare pe locurile 8-10. Totodată, nu a exclus venirea și altor jucători noi până la încheierea perioadei de transferuri, dar, într-o proporție de 90 la sută, lotul va rămâne acesta.

Îmbunătățiri la stadion

Președintele clubului, László Diószegi, a vorbit despre situația financiară, care este una stabilă. Autoritățile locale sunt parteneri de încredere, dar au venit și câțiva sponzori importanți lângă echipă. Oficialul a mai adăugat că, până la începutul campionatului, mai sunt câteva lucruri de pus la punct în ceea ce privește stadionul. În zilele următoare se vor monta scaune noi, cât și o tabelă electronică. Se lucrează fără oprire pentru ca în data de 6 august totul să fie pregătit și din punct de vedere organizatoric.

„Am reușit să intermediem o colaborare între Clubul Sportiv Municipal, care este proprietarul bazei sportive, și Primăria din Sfântu Gheorghe, pe trei ani de zile. Ca urmare a colaborării, cred că joi trebuie să sosească o mie de scaune, jumătate albe, jumătate verzi, pentru tribuna dinspre pădure. Acestea sunt achiziționate de Primărie. Tot zilele următoare trebuie să primim în gestiune și noua tabelă de marcaj electronică”, a declarat, potrivit stiri.covasnamedia.ro, reprezentantul staff-ului tehnic, Kertész Dávid. În plus, acesta a mai precizat că pe terenul central s-a înlocuit gazonul acolo unde a fost necesar, s-au reabilitat vestiarele și s-a pregătit o cameră pentru masaj. Îmbunătățiri s-au adus și terenului pentru antrenament din spatele stadionului. „Nu am crezut niciodată că va fi posibil acest lucru, dar terenul de antrenament din spatele stadionului va putea fi practicabil. Ne-am străduit și am reușit să ducem conducta de apă și zilnic putem uda gazonul. Mai mult, l-am compactat și cilindrat. Lucrurile se reglează și acolo”, a mai precizat Kertész Dávid.

Cum amicalul de astăzi de la Târgu Ocna cu Foresta Suceava a fost anulat, următorul test pentru Sepsi va avea loc sâmbătă, 30 august, de la ora 11:00, pe teren propriu, împotriva echipei de Liga a 3-a FK Miercurea Ciuc, pe care sâmbăta trecută a învins-o în deplasare cu 3-0 (goluri Minciună – două – și Plămadă). Înaintea acestui nou test, conducătorii echipei din Sfântu Gheorghe vor organiza, de la ora 10:00, o festivitate de prezentare a lotului în fața propriilor suporteri.

În curând se vor tipări și abonamentele pentru noul sezon. Prețul acestora încă nu a fost stabilit deocamdată, deoarece nu se știe exact câte meciuri vom avea pe teren propriu. Clubul Sepsi va oferi și abonamente gratuite foștilor jucători care în deceniile care au trecut au reprezentat cu succes culorile roși-albe.

Lotul echipei Sepsi OSK:

Portari:
Niczuly Roland (U Cluj)
Mutu Daniel (FC Brașov)
Fejér Béla (ASA Tg. Mureș)

Jucători de câmp:
Răduțoiu Ciprian – fundaș dreapta
Damian Răzvan – fundaș central
Mihai Armando – fundaș central
Mihăeș Vasilică – fundaș central
Mitra Szilárd – mijlocaș defensiv
Jakab Róbert – mijlocaș dreapta
Huiban Dragoș – mijlocaș
Țepeș Andrei – fundaș/mijlocaș stânga
Veress Zsombor – atacant
Tankó Zsolt – fundaș
Dumbravă Florin (Codlea) – fundaș stânga
Minciună Bogdan (Unirea Tărlungeni) – mijlocaș
Burlacu Marius (Unirea Tărlungeni) – mijlocaș
Ene Daniel (FC Brașov) – atacant
Țuțu Alexandru (FC Bacău) – mijlocaș
Chiș Paul (CS Unirea Jucu) – fundaș dreapta
Plămadă Ionuț (Rapid CFR Suceava) – atacant
Hadnagy Attila (FC Botoșani) – atacant

Staff tehnic Sepsi OSK:

Antrenor principal: Suciu Valentin
Antrenor secund: Kulcsár László
Director tehnic: Polgár László
Antrenor cu portarii: Rusandu Adrian


 

Articol și foto de Imre Sánta

Pe aceeași temă