Semeghin ia în calcul despărțirea de Rapid

Semeghin** ia în calcul despărțirea de Rapid

Fotbaliștii Rapidului au ajuns la capătul răbdărilor și nu mai suportă starea de incertitudine de la Rapid. Astfel, din cauza restanțelor neachitate și a viitorului incert, fotbaliștii importanți ai Rapidului au început să-și caute în această perioadă alte variante pentru continuarea carierei.

Primul dintre aceștia care pare dispus să nu mai tolereze situația de până acum este chiar căpitanul Dorin Semeghin. Acesta s-a prezentat zilele trecute la stadion și a predat echipamentul, precizând că nu se va mai întoarce la club până când nu îi vor fi achitate restanțele financiare.

Mai mult, se zvonește că „Seme” s-ar afla în discuții pentru un transfer la o echipă din eșalonul al treilea din Italia. La fel de nemulțumit este și golgeterul Mircea Negru, acesta reclamând faptul că nu a mai fost plătit de aproape 5 luni.

„Situația este foarte complicată, în condițiile în care am primit doar 15% din finanțarea promisă de Primărie pe anul în curs. Sper ca situația să se deblocheze foarte curând, pentru a putea să ne continuăm așa cum trebuie activitatea. Știu că sunt restanțe față de jucători și conducerea clubului face eforturi pentru ca lucrurile să intre în normal. Fotbaliștii au dreptate când își cer drepturile, iar până acum au înțeles situația grea pe care o traversează clubul”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă