Conducerea Forestei spune că s-a înțeles cu antrenorul Adrian Iencsi. Sucevenii încep luni pregătirea, cu gândul la Liga 2

Conducerea Forestei spune că s-a înțeles cu antrenorul Adrian Iencsi.** Sucevenii încep luni pregătirea, cu gândul la Liga 2

Convinși că vor evolua în Liga 2 și în noul sezon, urmând a fi primiți în locul uneia din echipele care sunt în imposibilitate de a participa în campionat, sucevenii de la Rapid CFR, club care se va transforma în Foresta, nu fac planuri în această perioadă doar pentru transferuri de jucători, ci negociază și aducerea unui antrenor cu licență PRO. Conducătorii echipei din Nord-Est-ul țării afirmă, potrivit Monitorul de Suceava, că s-au înțeles verbal cu Adrian Iencsi (41), acesta urmând a ajunge duminică la Suceava pentru a semna contractul, iar începând de luni să sune reunirea și să dea start pregătirii.

Originar din Piatra Neamț și unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istoria Rapidului, Iencsi este încă sub contract cu Sporting Turnu Măgurele, echipă din Liga 3, iar în cariera sa de antrenor a mai pregătit pe CS Corbeanca, CS Popești Leordeni, FC Voluntari și FC Hunedoara.

„Întotdeauna antrenez cu entuziasm și cu o mare plăcere și îmi doresc să se vadă rezultate și să îmi pun amprenta în tot ceea ce fac. E foarte greu să reușești la Liga 3, Liga 2. Totul este imprevizibil. Jocul echipei trebuie să fie foarte bun, dar există cazuri în care să nu poți promova din alte considerente: terenuri impracticabile, baloane dezumflate, arbitraj de nivel scazut, etc. Îmi plac obiectivele pe termen lung, să am timp să implementez filosofia mea, disciplina mea de joc și să se vadă munca. Eu tratez fiecare meci cu maximă seriozitate”, spunea, despre filosofia sa în antrenorat, Adrian Iencsi într-un interviu acordat pentru ProSport.

La ședința de pregătire de luni a echipei sucevene vor fi prezenți și Bogdan Rusu, Marius Matei, Răzvan Avram (toți trei foști la FC Brașov), Andrei Cerlincă (liber, ultima dată la FC Brașov), Constantin Ferariu (CSM Sighetu Marmației), Cornel Căinari sau Vlad Stănescu (ambii de la Bucovina Pojorâta).

Adrian Iencsi nu a răspuns apelului reporterului ProSport.

CITEȘTE și: INTERVIU | Iencsi, antrenorul care-și pune amprenta pe unde lucrează: „Când sunt pe teren, văd în față doar jucătorii mei”

Pe aceeași temă