Semeghin continuă la Rapid

Semeghin** continuă la Rapid

După ce l-au convins la sfârșitul săptămânii trecute pe Constantin Ferariu, căpitanul celor de la Sporting, să se transfere la Rapid, ieri conducătorii grupării sucevene au reușit să-l aducă la sentimente mai bune și pe Dorin Semeghin. „Veteranul” Rapidului refuzase să să prezinte la reunirea lotului, nemulțumit fiind de neachitarea unor restanțe financiare, însă se pare că lucrurile au revenit la normal între timp.

„Ce pot să vă spun este că Semeghin a fost de acord cu ce i-am propus, iar de marți se va prezenta la antrenamentele coordonate de Bogdan Tudoreanu”, a declarat președintele Dumitru Moldovan.

Fotbalistul în cauză a confirmat, la rândul său, cele relatate de oficialul Rapidului. „Marți voi începe antrenamentele și vom vedea ce va mai fi. Eu nu m-am prezentat la echipă în ultima perioadă deoarece mi-a expirat contractul cu Rapidul la finele anului trecut, iar întâlnirea lămuritoare cu conducerea clubului a avut loc abia acum”, a precizat „Seme”.

Semeghin va împlini pe data de 29 martie 35 de ani, iar în cariera sa a mai evoluat la echipele Foresta, Dinamo București, FCM Câmpina, Petrolul Ploiești, FC Argeș, Hapoel Petah Tikva, Oțelul Galați, Gaz Metan Mediaș, Cetatea Suceava, Astra Ploiești și Gloria Buzău.

Au perfectat șase meciuri amicale

Gruparea suceveană și-a structurat în bună măsură programul de meciuri amicale din intersezon. Sâmbătă, pe 1 februarie, „ceferiștii” se vor confrunta în primul joc test al anului cu concitadina Sporting. În continuare, alb-vișiniii vor întâlni pe Kosarom Pașcani, pe 8 și 12 februarie. În zilele de 16 și 19 februarie este programată o nouă dublă, cu Bucovina Pojorâta, urmând ca pe 22 februarie sucevenii să joace la Câmpulung Moldovenesc cu liderul la zi al Seriei I a Ligii a III-a, FCM Dorohoi.

„Vom încerca și perfectarea unor jocuri cu adversari mai bine cotați, însă majoritatea formațiilor de Liga I și a II-a din zonă sunt plecate în străinătate în această perioadă a anului”, a declarat Neculai Grosu, organizatorul de competiții al Rapidului.

Din punct de vedere al pregătirii fizice, rapidiștii se află încă în etapa reacomodării la efort, însă de miercuri vor intra într-o perioadă de 10 zile de antrenamente mai intense, în regim de semicantonament. Pe data de 16 februarie este programată plecarea în stagiul montan de la Poiana Negri, reluarea campionatului eșalonului secund urmând să se producă pe 1 martie.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă