Sebișul l-a luat pe Dârvaru

07 Feb. 2012, 18:33 Bursa transferurilor
Sebișul** l-a luat pe Dârvaru

Atacantul Elvis Dârvaru, de la Mureșul Deva, e noutatea începutului de săptămână în tabăra celor de la Național Sebiș. Fotbalistul originar din Brad are experiența ligii secunde și de la Fortuna Covaci, acolo unde a mai jucat pe lângă trupa deveană, al cărei constant marcator a fost. Elvis Dârvaru împlinește 23 de ani pe 19 februarie și e văzut drept o soluție bună de antrenorul Lucian Tetileanu pentru compartimentul ofensiv.

„Are experiență, ne poate ajuta”, apreciază tehnicianul, care mai contează în atac pe Flavius Băd și Ionuț Șuteu, asta după ce Naționalul s-a despărțit de Sorin Leucuța și Nicolae Ivancea.

Campania de întărire a sebișenilor nu s-a încheiat, Tetileanu mai așteaptă câțiva jucători, ale nume vor fi făcute cunoscute după ce ei vor ajunge în tabăra sa.

Miercuri, de la 11,00, arena Național e gazda unui nou amical al iernii, cu Millenium Giarmata, formația timișeană din C5 aflată în cantonament la Moneasa. Sâmbătă, tot pe propria arenă, formația alb-albastră dă piept cu altă colegă de serie, FC Hunedoara.

Sursa: Sport Arad

07 Feb. 2012, 18:33 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă