Sebastian Sfârlea se reîntoarce la FC Bihor

Sebastian Sfârlea** se reîntoarce la FC Bihor

După transferurile lui Dorin Mihuț și Călin Fildan, clubul FC Bihor a mai achiziționat un jucător prevăzut pentru noul proiect. Este vorba despre mijlocașul Sebastian Sfârlea, care a semnat joi cu clubul orădean un contract prevăzut pentru o perioadă de un an de zile. Înțelegea urmează să intre în vigoare începând cu data de 1 iulie.

Născut pe 26 iulie 1981, Sebastian Sfârlea se reîntoarce la FC Bihor, aici unde a cunoscut consacrarea și unde a evoluat ultima dată în sezonul 2011-2012.

Prima dată când Sebastian Sfârlea a evoluat pentru FC Bihor a fost în perioada 2000-2005, când a avut loc și ultima promovare a echipei „roș-albastre” în prima ligă. În acea perioadă, Sebi Sfârlea a jucat de 102 în meciurile oficiale ale echipei orădene și a înscris 11 goluri. Între timp Sfârlea a mai evoluat însă și la FC Vaslui, Politehnica Iași sau FCM Tg. Mureș.

Pe de altă parte, conducerea clubului orădean a confirmat discuțiile avansate care se poartă cu cei de la CF Liberty pentru obținerea împrumutului a cinci jucători care în sezonul trecut au evoluat pentru FC Bihor. Este vorba despre Mădălin Popa, Ovidiu Popa, Ovidiu Bic, Bogdan Țoca și Răzvan Lupu.

 

Sursa: FC Bihor

Pe aceeași temă