Se pregătește a doua „listă” la Fortuna

Se pregătește** a doua „listă

Fortuna Poiana Câmpina își continuă pregătirile, după două partide amicale, mîine urmând al treilea test, tot la Izvorani, unde formația din Liga a III-a va primi vizita liderului din Liga A Prahova – Astra 2 Ciorani.

Acest al treilea amical va fi unul după care conducerea tehnică și administrativă vor trage, din nou, linie, privind efectivul de jucători pentru retur, astfel că, foarte probabil, Fortuna se va mai despărți de încă 4-5 jucători, chiar de săptămâna viitoare. Este a doua „restructurare” care se face, după ce, în decembrie, șase jucători – Marius Vișan, Valentin Savu, Laurențiu Petean, Cătălin Gheorghe, Daniel Păiuș și Alexandru Tcaciuc – au fost „puși pe liber”. Dintre aceștia, Vișan a preluat Tricolorul Breaza, ca antrenor, Savu se află în pegătiri cu Conpet, Petean ar putea ajunge la Dunărea Galați, Gheorghe este vizat pentru un post în structura clubului, ca antrenor, în timp ce Păiuș și Tcaciuc au revenit la Academia „Gheorghe Hagi”; primul fiind împrumutat, deja, la o altă echipă – Farul Constanța.

„Avem 27 de jucători acum și vor mai veni câțiva, astfel că este clar că vom acționa și în sens invers, anume să ne despărțim de unii. Vom începe returul cu maximum 23 de jucători, și vom mai ține câțiva tineri la echipa secundă. Colectivul tehnic va face niște propuneri, ținând cont de felul cum s-au pregătit, cum au evoluat în aceste prime amicale, apoi vom lua deciziile care se impun, dar, 100% vor fi disponibilizări” – anunță președintele Virgil Munteanu.

Camara se acomodează repede

Un capitol care a creat probleme în prima parte a sezonului, atacul, are o soluție nouă, care promite mult, după primele antrenamente. Fostul vârf al echipei de prim-eșalon elvețian, Bellinzona (unde a evoluat două meciuri în 2010), Mamadou Camara se prezintă bine la antrenamente, având și avantajul că a mai lucrat cu Florin Stăncioiu, la Unirea Câmpina. „Este un vârf puternic, care a lăsat o bună impresie. Așteptăm să înceapă să marcheze, pentru că are calități” – spune Munteanu despre jucătorul transferat de la Dinamo II.

Articol scris de Marian DIMA

Pe aceeași temă