Se mărește lotul Deltei Tulcea

Publicat: 08 Jul. 2012, 10:00 Actualizat: 09 Jul. 2012, 00:54 Bursa transferurilor
Se mărește lotul Deltei Tulcea

Luni dimineață, divizionara B Delta Tulcea va urca la munte, la Câmpulung Moldovenesc pentru un stagiu de pregătire de două săptămâni. Alături de cei 18 jucători prezenți încă din această săptămână la reunirea lotului, vor mai face deplasarea în cantonamentul montan trei noi dar totodată vechi jucători: Mișelăricu (împrumutat de la Oțelul Galați), Nicu Crețu (revenit acasă după un an la Năvodari) și Pantelie (foto).

De asemenea, se așteaptă verdictul conducerii prim divizionarei Viitorul Constanța pentru tulceanul Vișan Crețu. În cazul în care acesta nu va fi oprit în lotul echipei de pe Litoral, jucătorul va fi împrumutat la Tulcea. Există încă șanse să revină la Delta doi dintre jucătorii clujeni care au făcut parte din lotul alb-albastru în campionatul trecut: Tobă și Tene. Ei și-au dat acordul să continue la Tulcea, dar trebuie să-și rezolve preblemele contractuale cu „ÂœU” Cluj.

Cum, la acest moment divizionara secundă de la malul Dunării suferă la capitolul jucători sub 21 de ani, la Câmpulung vor sosi patru tineri pe care antrenorul Constantin Gache îi va testa pe parcursul celor 12 zile. La finalul acestui stagiu, pe 20 iulie, Delta va întâlni la Bacău formația locală SC Bacău, în primul amical al verii.

Articol de Valentin IFRIM

Publicat: 08 Jul. 2012, 10:00 Actualizat: 09 Jul. 2012, 00:54 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă