Scutaru și-a prelungit contractul cu ASU Politehnica, însă timișorenii au renunțat la un jucător pe care l-au adus odată cu promovarea în Liga 3

Scutaru și-a prelungit contractul cu ASU Politehnica,** însă timișorenii au renunțat la un jucător pe care l-au adus odată cu promovarea în Liga 3

După reluarea antrenamentelor, luni, la ASU Politehnica se muncește intens și în birouri. Clubul l-a convins și pe Cristian Scutaru să continue în alb-violet, astfel că acum echipa stă bine la capitolul fundași centrali. În schimb, un jucător din „vechea gardă”, Marco Giuricici, pleacă de la echipa suporterilor.

Scutaru a ajuns la 31 de ani, iar iarna trecută a venit la ASU Politehnica de la UTA. În retur a bifat 11 apariții în alb-violet, toate ca titular. În afară de Politehnica, în cariera sa a mai trecut pe la CSM Reșița, Jiul Petroșani, Poli Timișoara, Gloria Buzău, CS Buftea, Dinamo București, ACS Poli și UTA. Cu el în lot, Cosmin Petruescu îi mai are pe postul de fundaș central pe Mera, Bilia și Szasz, dar, la nevoie, pot juca și Nicolescu sau Coadă.

În schimb, nu va mai juca la ASU Poli Marco Giuricici. Mijlocașul stânga va împlini în toamnă 22 de ani și a decis să plece din țară. Giuricici a mai jucat al Dunărea Moldova Nouă, LPS Banatul și CFR Timișoara. A venit la Politehnica acum trei sezoane, după promovarea în Liga a 3-a.

Sâmbătă, bănățenii au primul amical, important pentru jucătorii rămași în probe.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Emanuel Titus ILIEȘI (Mediafax foto)

Pe aceeași temă