Schimbări de trupe la Turda! „Ne putem salva”

05 Jan. 2012, 18:10 Bursa transferurilor
Schimbări de trupe la Turda!**

După finalul sezonului de toamnă, trei dintre foștii componenți din lotul Arieșului Turda (Cătălin Bucur, Ciprian Străuț și Sorin Țârcă) și-au reziliat contractele cu gruparea turdeană, pe cale amiabilă.

Lotul celor de la Arieșul se va reuni pentru reluarea pregătirilor de iarnă pe data de 11 ianuarie, la ora 14, dată la care li se v-a aduce la cunoștință jucătorilor noile condiții pentru returul campionatului. Odată cu reluarea pregătirilor, George Ciorceri, tehnicianul turdenilor, va apela și la jucătorii împrumutați la alte echipe, dar și la cei mai tineri de la centrul de copiii și juniori.

Deși a încheiat sezonul de toamnă pe ultimul loc, cu numai 11 puncte, George Ciorceri crede în salvarea de la retrogradare.
,,Datorită stării în care ne aflăm trei dintre foștii componenți ai lotului și-au reziliat contractul cu noi. La debutul pregătirilor se vor purta discuții clare cu tot lotul, cine va accepta condițiile o să rămână, iar pe cei care nu acceptă, nu-i vom putea ține cu forța. Încă din toamnă am urmărit câțiva potențiali jucători tineri din ligile inferioare, la care este foarte posibil să apelăm. Deocamdată așteptăm reunirea lotului și după aceea vom putea discuta mai multe, dar oricum eu cred în șansa echipei de a se sala de la retrogradare”, a declarat George Ciorceri, antrenor principal Arieșul Turda.

Articol scris de Ioan ARION

05 Jan. 2012, 18:10 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă