Sburlea, aproape de revenirea la FC Brașov. Alți trei jucători sunt doriți de Țălnar pentru a spera la promovare

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Aug. 2016, 17:29 Actualizat: 08 Aug. 2016, 17:30 Bursa transferurilor
Sburlea, aproape de revenirea la FC Brașov.  Alți trei jucători sunt doriți de Țălnar pentru a spera la promovare

Tehnicianul lui FC Brașov, Cornel Țălnar, așteaptă în continuare întăriri și speră să se finalizeze rapid negocierile cu Iulian Popa și Valentin Lemnaru, dar și cu Cristi Raiciu de la Rapid.

„Dacă vom strânge rândurile și mai aducem două, trei piese ne putem gândi la promovare. Eu sper că-l vom legitima în câteva zile pe Iulian Popa, îl așteptăm și pe Lemnaru, dar și un tânăr jucător de la Rapid. Sperăm că lucrurile se vor așeza”, spunea Țălnar.

Un alt nume pe lista brașovenilor este atacantul Sabrin Sburlea (27 ani). Crescut de Școala de Fotbal Gică Popescu, Sburlea a ajuns în 2006 la FC Brașov la recomandarea lui Ștefan Vasile. Considerat un atacant de mare viitor, Sburlea a confirmat așteptările la FC Brașov și la aceea vreme se vorbea chiar de un interes al celor de la Ajax Amsterdam. În cele din urmă, Sburlea a fost transferat în 2010 la Rapid, la pachet cu Roman, Grigore, Ezequias și Rui Duarte. După doi ani la Rapid, Sburlea s-a transferat la Vaslui, iar sezonul trecut a jucat la Hansa Rostock, din liga a treia germană.

Managerul lui FC Brașov, Paul Enache, a confirmat discuțiile cu atacantul. „Sburlea este la Brașov. Dacă nu va interveni ceva de ultim moment, Sburlea se va prezenta la antrenamente și va juca la FC Brașov”, a spus Paul Enache.

De serviciile lui Sburlea s-au arătat interesați în aceste zile și cei de la ASA Târgu Mureș.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Aug. 2016, 17:29 Actualizat: 08 Aug. 2016, 17:30 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă