Săvoaia va fi oprit în lotul Rapidului: „Trebuie să gândim în perspectivă”

Săvoaia va fi oprit în lotul Rapidului:**

Iubitorii fotbalului din Suceava au ocazia să-i vadă din nou la lucru pe fotbaliștii Rapidului, cu prilejul meciului de pregătire pe care formația suceveană îl va susține astăzi, pe stadionul Ițcani, cu începere de la ora 12.00, în compania grupării Bucovina Pojorâta, liderul la zi al Seriei I a Ligii a III-a.

„Terenul se prezintă în condiții bune. Noi nu avem banii celor de la Voluntari sau Academica, echipe care se pregătesc în aceste zile în Antalya, așa că ne rugăm să nu se înrăutățească vremea, ca să putem să ne antrenăm normal în continuare”, a declarat antrenorul principal al Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

În altă ordine de idei, tehnicianul „alb-vișiniilor” a anunțat că tânărul fotbalist ieșean Eduard Săvoaia, aflat în perioadă de probă la Suceava, are șanse mari să fie oprit în lotul Rapidului. „Trebuie să gândim în perspectivă. Dintre jucătorii sub 21 de ani pe care ne bazăm în prezent, doi sunt împrumutați pe Areni, este vorba de Buziuc și Tiron, iar ceilalți doi, Gheorghiciuc și Bâgu, sunt născuți în anul 1993 și nu vor mai putea fi utilizați în sezonul viitor din această poziție. Așa că Săvoaia, la cei 19 ani ai săi, ar putea reprezenta o soluție pentru noi în viitorul apropiat”, a precizat Tudoreanu.

Rapid a fost invitată la prezentarea lotului Ceahlăului

În continuarea programului de meciuri de pregătire din intersezon, Rapid va mai juca cu Aerostar Bacău, pe 10 februarie, cu FCM Dorohoi, pe 12 februarie, la Suceava, și pe 21 februarie, în deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe 14 februarie, în deplasare, și cu ASC Bacău, pe 18 februarie, la Piatra Neamț.

„Sper să primim acceptul oficialilor de la echipa de Liga a IV-a Șomuz ca să jucăm partida cu Aerostar la Fălticeni. Dacă nu va surveni între timp o schimbare a vremii, intenționăm să susținem amicalul cu FCM Dorohoi, de pe 12 februarie, pe Areni. Vom încheia săptămâna viitoare cu un joc test pe terenul Ceahlăului, prilej cu care formația nemțeană va prezenta publicului lotul de jucători cu care va ataca sezonul de primăvară al Ligii I”, a mărturisit Tudoreanu.

Sezonul oficial de primăvară în Liga a II-a se va relua pe data de 28 februarie, Rapidul urmând să evolueze în deplasare, în fieful grupării Unirea Slobozia, într-o partidă contând pentru etapa a XVII-a.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă