Savin, ultimul cap căzut la Vladimirescu

18 Dec. 2011, 18:06 Bursa transferurilor
Savin,** ultimul cap căzut la Vladimirescu

AS Vladimirescu a fost ultima echipă arădeană ce a rămas în priză mai mult de o săptămână după încheierea primei părți a sezonului. Antrenorul Cristi Sculici le-a dat vacanță elevilor săi doar pe 16 decembrie, ocazie cu care conducerea clubului i-a adus pe toți componenții lotului cu banii la zi.

„Nu au fost întârzieri salariale mai mari de trei săptămâni la Vladimirescu, iar din retur, odată cu implicarea și altor sponsori, nu vor mai exista nici aceste mici probleme”, anunță președintele Rolland Szabo.

Acesta este mulțumit că a putut oficializa primele transferuri în această iarnă, însă campania de achiziții este doar la început.
„Negru și Petrescu sunt doi fotbaliști importanți, dar o să mai vină și alții până la reluarea pregătirilor în ianuarie. O să mai facem cel puțin 4-5 achiziții peste media Ligii a 3-a, în general jucători cu experiență la acest nivel, însă mai trebuie să ne întărim și la capitolul jucători tineri. Am bătut în special la ușa Gloriei, însă aici UTA are prioritate. Când clubul fanion a Aradului se va decide pe cine va lua, dacă va lua, vom vedea dacă e cazul să mai insistăm și noi”, a mai precizat șeful „alb-albaștrilor”.

Până una alta, lista „disponibilizărilor” s-a lărgit cu Savin. „A avut abateri disciplinare repetate și am decis să ne despărțim de el”, motivează Szabo punerea pe liber a lui „Buză”. Mureșan și Moț sunt ceilalți fotbaliști care vor pleca de la Vladimirescu, în timp ce Dragu ar mai putea primi o șansă din partea lui Cristi Sculici.

Apoi, Horvath și fundașul central marocan par destinați mai mult echipei a doua ce evoluează cu succes în Campionatul Județean „Onoare”, în timp ce Andrei Militaru ar avea asigurat un loc în prima echipă dacă acceptă să joace din nou pentru CS Vladimirescu.

Echipa de la marginea Aradului se va reuni pe 9 ianuarie, urmând ca până la data plecării în primul cantonament al iernii, pe 23 ianuarie, să dispute mai multe partide amicale în care va testa o serie de jucători. „Vom primi în probe câțiva jucători, dar lotul îl vom defintiva în momentul în care plecăm la Moneasa. Al doilea cantonament al iernii îl vom face în Ungaria, într-o locație în care să beneficiem de un teren sintetic”, a încheiat Roli Szabo.

sursa: Sport Arad

18 Dec. 2011, 18:06 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă