Șase transferuri pentru promovare! Caransebeșul se întărește de la Reșița

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Jan. 2014, 13:46 Actualizat: 08 Jan. 2014, 13:47 Bursa transferurilor
Șase transferuri pentru promovare!  Caransebeșul se întărește de la Reșița

Lider detașat în seria a patra a Ligii a III-a după 15 etape, FC Caransebeș se va reuni luni, 13 ianuarie, pentru reluarea pregătirilor. Gugulanii au șapte puncte avans față de următoarea clasată, Becicherecu Mic, și sunt favoriți în play off pentru promovare.

FC Caransebeș are pregătită o amplă campanie de achiziții în această iarnă. Antrenorul Alin Artimon a încercat să țină secretă lista cu numele jucătorilor pe care și-i dorește, precizând doar că sunt șase la număr. Totuși, se cunosc deja câteva dintre transferurile ca și perfectate de gugulani. Primul care s-a înțeles cu caransebeșenii este portarul Gloriei, Darius Haidău, lucru confirmat chiar de jucător. Tot de la Reșița, dar de la Muncitorul, ar urma să ajungă la Balta Sărată Dragoș Săulescu. „Nu vreau să vorbesc de veniri, cert este că vor fi șase transferuri, dar aștept ca toți să semneze pentru a vă dezvălui numele acestora”, a declarat antrenorul gugulanilor.

Întrebat despre mijlocașul ofensiv al Muncitorului, Artimon a recunoscut interesul: „Dragoș Săulescu este o variantă și se află pe lista noastră. Este un jucător bun, care se pliază perfect pentru echipa și proiectul nostru, este tânăr și cu o mare posibilitate de creștere pe viitor. De asemenea, are și o cultură fotbalistică impresionantă, chiar ni-l dorim și vom face tot posibilul să îl acontăm”. În schimb, Bona, Feneș și Zele au spus deja adio caransebeșenilor.

Artimon are în vedere un stagiu de pregătire în Caransebeș, iar dacă situația financiară a echipei o va permite, gugulanii se vor deplasa în Antalya pentru mai multe jocuri amicale. „Ne dorim acest lucru, suntem lideri, avem un avans pe care dorim să ni-l păstrăm. Sperăm să îmbunătățim jocul, nivelul de pregătire și lotul, bineînțeles, pentru a ne putea îndeplini dorința. Nu va fi ușor, dar suntem încrezători în șansele noastre și cu sprijinul conducerii și al domnului primar vom reuși”, a declarat tehnicianul.

Sursa: Express de Banat

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Jan. 2014, 13:46 Actualizat: 08 Jan. 2014, 13:47 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă