Șase snagoveni l-au urmat pe Reghecampf la Chiajna

05 Jan. 2012, 14:14 Bursa transferurilor

Plecarea lui Laurențiu Reghecampf, dar și problemele cu care se confruntă FC Snagov, au produs un adevărat exod de jucători de la echipa clasată pe locul al patrulea în seria I, la numai două puncte de pozițiile promovabile. Astfel, numai puțin de șase fotbaliști și-au urmat antrenorul din turul campionatului la vecina de județ Concordia Chiajna.

Joi, de la ora 11.00, Laurențiu Reghecampf a sunat adunarea și a dat startul pregătirilor pentru campania de primăvară, la capătul căreia speră să își îndeplinească obiectivul: salvarea de la retrogradare. Sub comanda sa s-au prezentat la primul antrenament din 2012 și foști elevi de la FC Snagov. Roberto Iancu, Doru Bratu, portarul Edan Baruch, golgheterul Viorel Dinu, Adrian Popa (fundașul are același nume cu mijlocașul Concordiei) și juniorul Arthur Teuț speră să confirme în lunile care urmează că merită un loc în lotul Concordiei.

Reghecampf și-a stabilit colectivul tehnic care îl va ajuta, format din secunzii Cristinel Țermure și Toni Petrea, delegatul Vlad Toader și managerul sportiv Ana Maria Prodan.

De la reunire au lipsit Vitinha (transferat în Bulgaria) și Galiassi. Petre Marin a venit de dimineață la baza de antrenament să își salute coechipieri, dar Jair nu va mai continua activitatea competițională. În schimb, Valentin Dima nu a putut să participe la ședința de pregătire din cauza unei accidentări mai vechi la metatarsiene.

Chiar dacă Laurențiu Reghecampf are la dispoziție un lot numeros, nu sunt excluse apariții ale unor nume noi până la definitivarea lotului ce va face deplasarea în cantonamentul din Antalya.

„Ne-am reunit mai devreme pentru că avem mai multe probleme, ăsta-i adevărul, și avem mai mult de muncă. Salvarea de la retrogradare nu este o misiune imposibilă. Este foarte greu într-adevăr, trebuie să fim realiști. Am analizat foarte bine această situație și cred că avem o șansă foarte mare. Și pentru mine va fi foarte greu, sunt conștient. Orice meci va fi foarte important pentru că jucăm cu sabia deasupra capului, dar acesta e și un prilej pentru jucători să demonstreze ce pot, mai ales că meciurile tari vor fi pe stadionul nostru. Locul din clasament nu este cel care să reflecte condițiile pe care le-am găsit aici la Chiajna și jucătorii au rămas datori față de acest club. Avem în vedere 7-8 jucători pe care îi vom transfera până la startul returului”, a declarat noul tehncian al Concordiei Chiajna.

articol și foto de Florin Alboiu

05 Jan. 2012, 14:14 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă