Șapte transferuri la CS Mioveni

Șapte transferuri** la CS Mioveni

Galben-verzii au perfectat în a­ceas­tă vară nu mai puțin de 7 trans­feruri, echipa întărindu-se pe pos­turile care erau deficitare. Astfel, argeșenii i-au transferat pînă acum pe Ali Calvin Tombaye (28 de ani, fundaș central), Octavian Ionescu (24 de ani, fundaș central), Eduard Stoica (28 de ani, fundaș stînga), Ionuț Rada (24 de ani, fundaș central), Răzvan Greu (19 ani), Claudiu Bălan (21 ani, atacat), Ionuț Mîrzeanu (20 de ani, mijlocaș). Cei șapte jucători s-au alăturat lotului lui Claudiu Niculescu pe parcurs, și toți sînt acum în cantonament la Cheile Grădiștei.

Contracte pe cîte doi ani

Trei dintre fotbaliștii aduși pînă a­cum în această vară au semnat contracte pe cîte doi ani. Este vor­­ba de Ali Calvin (ultima oară în Ungaria), Ionuț Rada (de la Pandurii Tg. Jiu) și Octavian Ionescu (de la SCM Pitești), toți trei venind liberi de contract. Tot liberi de con­tracte au fost transferați și Edi Stoica (ultima oară la Rm. Vîlcea), Răzvan Greu (juniori U Cluj), Claudiu Bălan (U Craiova) și Io­nuț Mîrzeanu (U Craiova), însă aceștia au semnat doar pe cîte un an, ultimii trei fiind aduși sub for­mă de împrumut. „Cei de la U Cra­iova au deja dosarele băgate la comisii și sperăm să devină liberi, ca să putem să-I transferăm definitiv”, declara președintele Constantin Stancu.

Au plecat șase

În această vară, CS Mioveni s-a despărțit de șase jucători. Astfel, Andrei Panait și-a reziliat contractul și a plecat la Farul Constanța, în timp ce Alexandru Dumitrache, Delcea și Marcu au fost împrumutuați de conducerea clubului la SCM Pitești în Liga a III-a. Dintre aceș­tia, primii doi au evoluat și în returul cam­pionatului trecut pentru for­mația piteșteană. Galben-verzii sînt aproape să se despartă și de alți doi jucători, George Zaharia și Ovidiu Stan, care nu au fost luați în cantonament și s-a pus în vedere că se dorește rezilierea contractului.

Eftimie, antrenor la echipa a II-a

Din acest sezon, echipa a doua a clubului va fi condusă de Iordan Eftimie, tehnician care a mai antrenat în trecut și prima echipă a clubului galben-verde. Eftimie a pregătit pe CS Mioveni la începutul sezonului trecut, după care nu și-a mai luat un alt angajament pe perioada restului de campionat. Noul antrenor al echipei a doua l-a înlocuit pe Mihăiță Ianovschi, căruia i-a expirat înțelegere cu gruparea argeșeană, după ce a lu­crat în cadrul clubului doi ani.

Marius Stoica, antrenor la Juniori B

Noul antrenor al echipei de Juniori Republicani B este, din a­ceas­tă vară, Marius Stoica. Teh­ni­cianul a activat în cadrul clubului și în sezonul trecut, mai întîi ca secund al lui Ion Moldovan la prima echipă și apoi ca principal, după plecarea Comisarului. Stoi­ca a făcut parte pentru puțin timp din stafful tehnic și în această va­ră, ca secund, a­lă­turi de Cornel Do­bre și în subordinea lui Claudiu Ni­culescu, însă, ulterior, oficialii grupării au luat o altă decizie.

Articol scris de Silviu MIHAI

Pe aceeași temă