Sălăgeanu a semnat și el cu ASA. Mureșenii au mai transferat azi alți doi jucători

Sălăgeanu a semnat și el cu ASA.** Mureșenii au mai transferat azi alți doi jucători

UPDATE: ASA Târgu Mureș a anunțat astăzi un al treilea transfer. Adrian Sălăgeanu, fostul component al formației Oțelul Galați, alături de care a câștigat campionatul în urmă cu trei sezoane, a semnat din postura de jucător liber de contract cu nou-promovata în Liga 1.

Sălăgeanu, ca și ceilalți doi jucători achiziționați azi, a ajuns la un acord cu mureșenii pentru un contract valabil pe durata noului sezon.

În vârstă de 31 de ani, Adrian Sălăgeanu poate evolua atât fundaș, cât și mijlocaș stânga. Din 2001, anul în care și-a început cariera de senior, a jucat la Olimpia Satu Mare, Gloria Bistrița, Dacia Mioveni, Oțelul Galați și FC Vaslui.
 


 

Oficialii clubului ASA Târgu Mureș, echipă nou-promovată în Liga 1, au anunțat, miercuri, pe site-ul oficial, achiziționarea mijlocașului defensiv brazilian Bruno Martins de Jesus și a fundașului central român Marius Constantin.

Bruno Martins, în vârstă de 27 de ani, este născut la Santos și a mai evoluat la formațiile braziliene Paulista, Ituano, Sao Jose și Clube de Regatas Brasil.

Marius Constantin, în vârstă de 29 de ani, a mai jucat pentru formațiile FC Brașov, Rapid București și FC Vaslui și a strâns peste 200 de jocuri în Liga 1. Fundașul are și 13 jocuri în naționala de tineret și patru prezențe în naționala mare a României.

ASA – Macclesfield Town, joi, ora 21.30

În altă ordine de idei, joi, de la ora 21.30 (ora României), ASA va disputa primul joc amical din cadrul pregătirii centralizate de la Cheadle, Marea Britanie. Adversara formației mureșene va fi Macclesfield Town FC, din Conference National. Partida se va disputa pe stadionul formației engleze.

Pe aceeași temă