S-a reunit și FCM Târgoviște! Două noutăți în lotul dâmbovițenilor!

S-a reunit și FCM Târgoviște!** Două noutăți în lotul dâmbovițenilor!

Vacanța a luat sfârșit și pentru fotbaliștii de la FCM Târgoviște, începând de luni. Roș-albaștrii s-au prezentat la reunire cu zâmbetul pe buze, după ce au fost nevoiți să stea departe de gazon numai puțin de două luni.

La prima ședință de pregătire condusă de Haralambie Becheanu s-au prezentat doar 17 jucători, după ce Cernea, Anghel și Banu au fost învoiți, iar G. Petre și Mădăran au lipsit nemotivați. În ceea ce a privit capitolul noutăți s-au remarcat fundașul Daniel Grigorov și atacantul Florin Mihăilă, achiziționați de la Delta Tulcea și Conpet Ploiești. Primul antrenament al componenților de la FCM a constat doar în antrenamente fizice, efectuate la propria bază sportivă, acolo unde vor avea loc toate ședințele de pregătire până la reluarea campionatului. Potrivit spuselor oficialilor din club, Municipalul nu va beneficia de un cantonament montan, așa cum s-a văzut în rândul celorlalte divizionare C dâmbovițene. De asemenea, pentru FCM startul meciurilor oficiale se va da la sfârșitul săptămânii, în compania celor de la Flacăra Moreni. Oficialii clubului din Șotânga speră ca după reunirea lotului, noul an să fie mai bun pentru Municipal.

„Suntem încrezători în forțele noastre că în partea secundă a sezonului ne vom îndeplini cu brio obiectivele. Din ce-am văzut jucătorii vor aborda cu maximă seriozitate antrenamentele și meciurile care vor urma. Nu se pune problema retrogradării la FCM”, ne-a declarat organizatorul de competiții, Severin Anghelinu, completat de antrenorul Haralambie Becheanu.

„Îmi doresc să facem o pregătire de iarnă cât mai reușită, pentru ca în retur să începem cât mai bine. În meciurile pe care le vom disputa de aici înainte aș vrea din partea jucătorilor tineri din lot mai multă ambiție, determinare și putere de muncă. Dacă vor arăta aceste lucruri pe teren, cu toții pot ajunge la performanțe mai înalte”. FCM Târgoviște a reprezentat ultima divizionară C dâmbovițeană care și-a reluat pregătirile în noul an.

Lotul de jucători al Municipalului prezent la reunire: Bica, Andrei -portari, Neagu, Coman, Gâldău, Enescu, Timofte, Popa, Dragnea, Daia, Lungeanu, Mândru, Lețu, Olteanu, Zgâmbău, Mihăilă, Grigorov – jucători de câmp.
Au absentat motivat: Cernea, Anghel, Banu.
Au lipsit nemotivat: Mădăran, G. Petre.

Pe aceeași temă