Rusu nu știe viitorul „șoimilor”, însă îl cunoaște pe al său: „Rămân în fotbalul arădean, rămâne de văzut unde”

Rusu nu știe viitorul

Dacă majoritatea fotbaliștilor care au apărat culorile „șoimilor” pâncotani în primul an de Liga a 2-a din istoria clubului nu știu spre ce zări va apuca, Adrian Rusu nu are de gând să mai plece de acasă.

„Puteam rămâne în circuitul Ligii 1, mai precis la FC Brașov, dar am decis să mă întorc lângă familie și să nu mai plec departe de ea. Îmi mențin decizia, indiferent de ceea ce se va întâmpla la Pâncota în această vară. Eu sper ca lucurile să se clarifice și să se continue în eșalonul secund, însă indiferent de ceea ce va hotărî conducerea, stagiunea următoare mă va prinde tot acasă. Rămân în fotbalul arădean, rămâne de văzut unde. Deocamdată, nu am discutat cu alte echipe și nu e nicio grabă. Savurez zilele libere alături de familia mea, nu obișnuiesc să discut despre fotbal și în vacanță”, spune experimentatul fundaș.

Arădeanul nu a avut un an prea bun și asta pentru că: „M-am confruntat cu cea mai gravă accidentare din întreaga mea carieră. M-am accidentat chiar în prima etapă a campionatului și am petrecut luni bune în afara gazonului. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și familiei, care m-au ajutat să trec peste acest moment greu și am revenit pe teren când a fost mai mare nevoie de fiecare dintre noi. Exceptând deplasarea de la Râmnicu Vâlcea, am evoluat în fiecare meci din play-out și, împreună cu colegii, am reușit să îndeplinim obiectivul clubului. Până la urmă, acesta rămâne cel mai important lucru”, a adăugat cel care a purtat banderola de căpitan al „alb-negrilor” în debutul stagiunii.

Rusu s-ar bucura ca „șoimii” să-și vadă de drum cu Ionuț Popa pe bancă. „Fără să luăm din meritele lui Dan Cuedan, care a contribuit și el din plin la îndeplinirea obiectivului, Mister a pus cireașa de pe tor, ca să spun așa. A știut excat ce și cât să ceară de la noi, iar acum a ajuns să ne cunoască foarte bine. Ar fi păcat să nu continuăm cu dânsul pe bancă, mai ales la experiența sa și la ce adversari cu nume vom avea din august încolo. În plus, va fi o rivalitate pozitivă și cu UTA, ar fi foarte bine ca județul Arad să aibă două echipe în Liga a 2-a. Dacă tot nu avem încă loc de Voluntari sau Chiajna în Liga 1, măcar în Liga a 2-a să ne facem respectați”, a concluzionat Rusu.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă