Rufă continuă politica clubului! Patronul țintește patru jucători tineri

05 Dec. 2011, 14:29 Bursa transferurilor
Rufă continuă politica clubului!** Patronul țintește patru jucători tineri

Patronul din Zăvoi, Cătălin Rufă, promite întăriri pentru a scăpa din zona retrogradării. Oficialul CSM-ului spune că va continua politica clubului de a aduce jucători tineri valoroși și a nominalizat și niște posturi unde ar avea nevoie urgentă de întăriri.

Rufă e convins că nu se va înșela în privința transferurilor și echipa nu va avea probleme cu retrogradarea.

„Vom continua politica clubului, de a aduce jucători tineri și valoroși, căutăm un fundaș central, un mijlocaș defensiv și un atacant, poate și un mijlocaș dreapta. Veți vedea, nu ne vom păcăli cu transferurile și nu vom avea emoții cu retrogradarea! Marius Mitu rămâne antrenor. Chiar dacă nu a acumulat multe puncte în ultimele etape, pentru noi important este că echipa a crescut în joc, iar fotbaliștii tineri au dovedit că au valoare. Nu mai este loc de experimente, trebuie o pregătire bună și să începem să adunăm puncte. Cred că putem aduna 26 de puncte în retur, mai ales că avem un meci mai mult pe teren propriu”, a spus finanțatorul Cătălin Rufă.

CSM Râmnicu Vâlcea a încheiat turul pe locul 14, unul retrogradabil, la două lungimi de locul 11, primul care asigură rămânerea în Liga a II-a.

Articol scris de Adi GEORGESCU

05 Dec. 2011, 14:29 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă