„Rover poate face pasul către o echipă din Liga I”

05 Jun. 2012, 13:44 Bursa transferurilor

Eduard Augustin este omul care l-a crescut la grupele de copii și juniori de la FC Argeș pe Rover Cârstea, omul ce a ajuns în iarnă la Poli Timișoara. Dat fiind faptul că echipa de pe Bega nu a reușit să promoveze în Liga I, au apărut foarte multe zvonuri cu privire la o foarte posibilă plecare a mai multor jucători de la Poli la Concordia Chiajna, echipă ce a rămas în prima divizie.

Antrenorul care l-a format pe jucător susține că o mutare în prima divizie ar fi una benefică pentru fostul său elev, considerând că a fost acumulată o experiență suficient de mare la nivelul eșaloanelor inferioare.

Rover este un jucător foarte talentat, dar are și el capriciile sale. Cu toate acestea, este unul dintre atacanții foarte talentați de la noi din țară și cu un remarcabil simț al golului. Am auzit și eu care sunt ultimele discuții cu privire la o eventuală venire a mai multor jucători de la Poli la Chiajna. Pot să spun că dacă s-ar realiza acest lucru ar fi un mare succes pentru Rover. Este un atacant care a acumulat o experiență vastă la nivelul eșaloanelor inferioare și a dovedit atât la FC Argeș cât și la Poli Timișoara că este un jucător foarte util. Tocmai de aceea susțin cu tărie că poate face pasul către o echipă din Liga I”, a declarat Eduard Augustin pentru FC Argeș.

05 Jun. 2012, 13:44 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă