Romeo Surdu, la o nouă provocare: jucător – antrenor secund la o echipă din Liga 3. „Primul pas este să atacăm promovarea în Liga a 2-a”

Romeo Surdu, la o nouă provocare: jucător - antrenor secund la o echipă din Liga 3.**

Liber de contract după ce ultima dată a evoluat la Farul Constanța, în Liga 2, în returul sezonului trecut, Romeo Surdu (35 de ani) a semnat astăzi contractul cu noua sa echipă. Fostul atacant al FC Brașov, CFR Cluj, FCSB sau Rapid va juca pentru ACS SR Municipal Brașov, club din Seria a 3-a a Ligii 3.

Romeo Surdu a semnat contractul cu SR Brașov și va putea juca pentru echipa brașoveană în meciul din Cupa României, de miercuri, de la ora 17:30, la Măgura Cisnădie.

Surdu, care deține licența B de antrenor, va și secundul lui Florin Stîngă.

„Îmi doresc foarte mult ca Brașovul să revină acolo unde îi este locul, adică în Liga 1. Primul pas este să atacăm promovarea în Liga a 2-a cu acești copii talentanți care oricând pot juca la un nivel superior. Florin Stîngă a insistat să vin alături de el și ca antrenor secund, astfel că mă voi dedica în totalitate și o să-l ajut cu toată experiența acumulată în fotbal”, a spus Romeo Surdu pentru Monitorul Expres.

În acest moment, Surdu este cel mai galonat jucător din tabăra stegarilor, cu 277 de meciuri în Liga 1, 61 de goluri în Liga 1, 26 de meciuri în cupele europene și 6 meciuri la națională. Surdu s-a format la FC Brașov, echipă pentru care a jucat în mai multe rânduri. În Liga 1, brașoveanul a mai jucat la CFR Cluj, FCSB, Rapid și ASA Târgu Mureș, iar în străinătate la Milsami Orhei (Moldova), Apollon Limassol (Cipru) și Molenbeek (Belgia).

În returul campionatului trecut, Surdu a jucat la Farul în Liga a 2-a. În zilele următoare este de așteptat să semneze cu SR Brașov și Marian Cristescu.

10 meciuri și un gol a bifat Romeo Surdu la ultima sa echipă, SSC Farul Constanța, pentru care a jucat în partea a doua a sezonului recent încheiat al Ligii 2

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: SR Brașov

Pe aceeași temă