Ripensia și-a cedat unul dintre fundași la Reșița

În ultima zi de transferuri din fotbalul românesc, antrenorul Ripensiei a decis să renunțe la unul dintre jucătorii din lot. Ciprian Urican a hotărât că nu se va baza în acest sezon pe fundașul Flavius Vlădia, astfel că acesta a fost împrumutat în Liga 3, la CSM Școlar Reșița, principala favorită la promovarea din Seria a 4-a.

„Fundașul în vârstă de 26 de ani, Flavius Vlădia, a fost împrumutat la gruparea de Liga a III-a, CSM Reșița. Jucătorul nostru va îmbrăca tricoul rosso-nerilor din Banat timp de un sezon. Vlădia a sosit la Ripensia în 2017, iar în returul campionatului trecut a fost împrumutat tot în eșalonul trei, la CSM Lugoj”, a anunțat clubul timișorean pe site-ul său.

În primele cinci etape ale acestui sezon, Flavius Vlădia a fost utilizat de antrenorul Urican într-un singur meci. În deplasarea de la Brăila, cu Dacia Unirea (scor 2-1), fundașul a fost introdus pe teren în minutul 90+4 în locul lui George Monea, pentru a se trage de timp.

Altfel, astăzi, de la ora 19:00, la clubul roș-galben are loc Adunarea Generală Extraordinară a Asociației FC Ripensia Timișoara, la sediul social din Timișoara, Calea Urseni nr.16B (Hotel Casa de la Rosa), cu următoarea ordine de zi:

– constatarea intrunirii cvorumului
– prezentarea situației actuale a Clubului
– prezentarea propunerilor de modificare a statutului Asociației
– supunerea la vot al noului statut al Asociaței
– diverse
 

Pe aceeași temă