Rezultatul analizei de la FC Caransebeș: 10 fotbaliști aut. Popovici: „Cu 15-20 jucători se poartă discuții”

Așa cum au declarat în ultimele conferințe de presă cei doi noi tehnicieni ai echipei FC Caransebeș, Alin Artimon și Alin Paleacu, după ultimul meci disputat, în avans, contând pentru returul Seriei a II-a a Ligii a II-a, cel cu ACS Politehnica Timișoara, stafful clubului a analizat activitatea fotbaliștilor, a tras linie și a anunțat rezultatul.

Într-o discuție purtată cu președintele clubului FC Caransebeș, Cosmin Popovici, acesta ne-a informat că nu este mulțumit de modul în care echipa a încheiat anul, pozitiv fiind faptul că formația gugulană a reușit să întrerupă seria neagră de opt înfrângeri, punctul obținut în meciul cu ACS Poli Timișoara, ultimul disputat pe teren propriu, contând atât pentru moralul echipei, cât și pentru ceea ce urmează să se construiască în continuare la Caransebeș.

„Având în vedere că în ultima etapă am stat (cea cu numărul XVI, din 6 decembrie – n. r.), am continuat, totuși, pregătirea fizică încă o săptămână, băieții au fost chemați apoi să-și ridice salariile pe luna noiembrie, după care cu o parte dintre ei s-au purtat negocieri, cu ceilalți întrerupând colaborarea pe cale amiabilă. Ei au primit dezlegarea, li s-au dat actele, fiind liberi să-și găsească echipe”, a spus Cosmin Popovici.

Cei zece jucători care au părăsit lotul sunt portarii Bujor și Rusu, precum și Dicu, Ologu, Făiniși, Centea, Himcinschi, Muscă, Gafița și Ganea.

„În momentul de față, conducerea clubului poartă discuții cu un număr de 15-20 de jucători, ele au demarat în urmă cu două, trei săptămâni, cu unii fotbaliști le-am finalizat, cu ceilalți urmează să le definitivăm zilele acestea… Oricum, până la sfârșitul anului vrem să știm sigur pe cine ne bazăm, astfel încât, la reunirea lotului, în 7 ianuarie 2015, toți jucătorii să fie la dispoziția antrenorului”, a mai spus președintele Cosmin Popovici.

FC Caransbeș a încheiat anul 2014 pe ultimul loc în Seria a II-a a Ligii 2 cu doar 7 puncte acumulate după 14 meciuri jucate. FC Bihor, următoarea clasată, are 11 puncte.

Articol scris de Adrian CRÂNGANU
 

Pe aceeași temă