Reunire pentru rămânerea în Liga a II-a

17 Jan. 2012, 10:05 Bursa transferurilor
Reunire pentru rămânerea** în Liga a II-a

Lotul echipei FC Olt a reluat pregătirile luni dimineață, printre elevii lui Dan Oprescu fiind prezenți și jucători noi. Pe lângă achizițiile care au fost deja perfectate, alb-vișiniii au și câțiva jucători care susțin probe de joc.

Fotbaliștii de la FC Olt s-au reunit luni, după pauza intercompetițională, la antrenament fiind prezenți și doi jucători noi. Este vorba despre fostul jucător al Victoriei Brănești, Augustin Chiriță, și despre juniorul Flavius Cuedan.

Dan Oprescu, antrenorul alb-vișiniilor, spune că există posibilitatea ca și alți jucători să se alăture lotului, până la sfârșitul săptămânii.

„Noutăți sunt, dar mai mulți jucători vor veni în cursul acestei săptămâni. Sperăm ca până la finalul săptămânii să definitivăm cu transferurile. Se discută cu Chiriță. Din punctul meu de vedere, cred că lucrurile se vor rezolva. Ne-am înțeles deja cu Flavius Cuedan, un junior de lot național de la Arad. De asemenea, mai sunt și alți jucători pe care o să-i vedeți zilele următoare. Vor mai veni câțiva jucători, în mare parte este vorba de jucători cu experiență”, a declarat antrenorul.

Oprescu a precizat că Augustin Chiriță nu va ocupa și un loc în staff-ul tehnic al echipei deși, în cariera sa, a fost secundul lui Ilie Stan, la Brănești.

Crușoveanu și Irimescu au semnat

FC Olt Slatina continuă campania de achiziții. Oficialii grupării alb-vișinii i-au transferat pe jucătorii Cosmin Crușoveanu și Paul Irimescu.

Cei doi fundași și-au reziliat în aceste zile contractul cu formația Gaz Metan Severin. Jucătorii defensivi se vor alătura, astăzi, lotului aflat sub comanda lui Dan Oprescu.

Jucători în probe

Dan Oprescu are de ales și dintre câțiva jucători care se vor pregăti, timp de două săptămâni, cu restul echipei. El se va decide asupra celor care vor rămâne în lot, înainte de plecarea în cantonament.

„Pe lângă acești jucători, chiar începând de astăzi, cu noi, la antrenamente, vor mai participa și alți jucători, pe care voi avea ocazia să-i văd la lucru timp de două săptămâni, până la plecarea în cantonament. Sunt vreo patru-cinci jucători pe care trebuie să-i văd. Unii dintre ei au mai jucat la nivel de Liga a II-a, alții la nivel de Liga a III-a. Urmează ca înainte de cantonament să definitivăm lotul și să vedem cine va rămâne”, a declarat Oprescu.

Jucătorii care trebuie să-l convingă pe antrenorul alb-vișiniilor sunt: Cătălin Dinu, care a jucat la CSM Slatina; Dumitru, care a evoluat, anul trecut, în Liga a III-a, la Chindia Târgoviște; Polgar, care a jucat până acum la o echipă din Germania; Bălșanu. De asemenea, Oprescu l-a cooptat în lot și pe juniorul Mihai Perșinaru, venit de la una dintre grupele de juniori republicani ale echipei. Acesta are 17 ani și este elev la LPS.

Sâmbătă, primul amical

După ce vor termina vizita medicală, fotbaliștii lui FC Olt vor avea parte de o săptămână de pregătire fizică, cu câte un antrenament pe zi. Sâmbătă a fost deja programat primul meci de verificare, la Bradu, de la ora 11.00, pe teren sintetic, cu echipa Atletic din localtiate.

„Săptămâna viitoare vom mai disputa încă două meciuri, miercuri cu Albota și sâmbătă cu Damila Măciuca. După care vom pleca în cantonament, urmând ca după aceea să disputăm patru meciuri amicale cu echipe de Liga a II-a”, a declarat Dan Oprescu.

sursa: Gazeta Nouă

17 Jan. 2012, 10:05 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă