Reunire cu schimbări la Ștefănești

12 Jan. 2012, 15:00 Bursa transferurilor

Ieri a avut loc primul antrenament oficial al ocupantei locului al treilea din seria a II-a a Ligii a III-a, CS Ștefănești. Sub bagheta lui Dragoș Mihalache după ora 12 s-a dat startul unei alergări de dezmorțire urmată de un antrenament complex de readucere la viață a jucătorilor după o vacanță destul de măricică.

Schimbările la Ștefănești sunt destul de numeroase, în condițiile în care ilfovenii au mai rămas cu un singur portar din tur și acela junior (Manciu). Luați la bucată, absenții sunt în număr de 11(!): Al. Șerban, Ed. Voicu, Cip. Sandu, Al. Ion, Mihalache, M. Rădulescu, Toma, Mihăiță Gheorghe, P. Dedu, D. Chiriță, Al. Chiriță.

Noutăți vor apărea în zilele următoare, echipa ilfoveană fiind în discuții avansate cu jucători din Liga a II-a în dorința ei de a promova la finalul returului. Cataramă este una dintre certitudinile pentru retur, el fiind prezent ieri la reunire.

Probleme cu portarii

În ceea ce privește portarii, la antrenamentul Ștefăneștiului a apărut juniorul Ghețu, fost la Comprest și Tunari, aflat în căutarea unui loc de muncă, însă prioritară pentru ilfoveni este aducerea unui jucător cu experiență pentru acest post. Și că tot vorbim de portari, trebuie spus că Manciu a stat pe tușă din cauza unor probleme medicale, însă se așteaptă recuperarea sa cât mai repede posibil.

Cantonament montan de 12 zile

Echipa antrenată de Dragoș Mihalache va disputa un amical cu CS Buftea pe data de 21 ianuarie, pe arena FRF care a găzduit meciurile de la Euro U19 din vara trecută. La două zile după acest amical, FC Ștefănești va demara un cantonament montan de 12 zile la Predeal, urmând ca la revenirea pe meleagurile ilfovene să mai dispute o serie de amicale până la începerea returului de campionat.

Sursa: IlfovSport

12 Jan. 2012, 15:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă