Restructurare la Brănești! Cu juniorii, la atac!

11 Jan. 2012, 20:08 Bursa transferurilor

Juniorii republicani sunt primii purtători ai tricourilor Victoriei Brănești la reunirea care a avut loc ieri în așezarea ilfoveană. Sub bagheta tehnicianului lor Cristi Dovlecioaica, ei au demarat primul antrenament al returului dacă se poate spune așa. De fapt a fost mai mult un fel de start al campaniei de sortare a tinerelor speranțe pe care se va conta în partea a doua a campionatului. Cum s-a ajuns aici și unde sunt seniorii?

Răspunsul e simplu, problemele financiare ale echipei au decimat efectivul Victoriei Brănești, ultimii mohicani printre care și Augustin Chiriță sau Savu fiind prezenți ieri la discuții cu oficialii clubului pentru a vedea condițiile în care se mai poate continua sau nu. Se anunță reduceri mari de salarii, fiind greu de crezut că acestea vor fi acceptate de ultimii rămași la club.

Mai rămâne Dună?

Nici măcar situația antrenorului principal nu este cunoscută. Se pare că s-a renunțat deja la secundul Cristi Preda, iar Marin Dună era îngândurat după veștile primite din biroul conducerii. În aceste condiții se pune problema dacă va mai continua și el la Brănești. Un lucru este clar, plecările sunt numeroase, mai ușor fiind de enumerat cei care au mai rămas sau se speră că vor mai rămâne. Se vorbește la certitudini de Fulea, Obretin, Negruț, Șt. Ilie, iar la posibili Savu, Nicodim, Crăciun, Aug. Chiriță, Gabi Voicu, Vali Alexandru sau Vasilescu. Restul lotului va fi alcătuit din juniorii de la club și probabil din împrumuturi de la alte echipe sau achiziții la parametru zero care vor accepta condițiile financiare de la Brănești.

Autocarul a mai rămas din Liga I

Ultima amintire a ceea ce a fost Victoria Brănești este autocarul de care șoferul nea Marin este foarte mândru. În rest, cine și-a găsit un contract bun a plecat fără regrete. Marincău și Oprea sunt la Tulcea, Ispir și Zuluf la Dinamo, Todoran și Bordeanu la un pas de Botoșani și lista se umple în fiecare zi.

În momentul de față situația este de parte de a fi roză la Brănești și la cum decurg lucrurile, victoria Brăneștiului va fi supraviețuirea până la finalul campionatului, urmată probabil de retrogradarea în Liga a III-a. Asta deoarece este greu de crezut că se va putea încropi o echipă competitivă care să termine sezonul pe locul 11, ultimul neretrogradabil, fără a se face cheltuieli serioase. Ori Brăneștiul în acest moment e destul de aproape de fundul sacului.

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

11 Jan. 2012, 20:08 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă