Reșița a dat prima lovitură! Dobre a devenit „gospodar”

19 Jul. 2012, 18:20 Bursa transferurilor
Reșița a dat prima lovitură!** Dobre a devenit

Trupa din „Lend” a realizat primul transfer al verii pentru Liga a III-a. Fundașul Lucian Dobre, ultima dată la Farul Constanța, a revenit acasă și a semnat pe doi ani cu „gospodarii” pregătiți de Viorel Lolea. Reșițeanul are o carte de vizită impresionantă în Republica Moldova, acolo unde a câștigat toate trofeele posibile.

Lucian Dobre (33 de ani) a plecat de la CSM Reșița și a mai jucat la Astra, Petrolul Ploiești, U Craiova, Zimbru Chișinău și Tavria Simferopol (Ucraina) printre altele. În Moldova a cucerit Cupa cu Zimbru în 2007 iar anul trecut, deși a fost personal unul mai slab, și-a trecut în palmares Supercupa și titlul de campion cu Dacia Chișinău. Poreclit în presa de peste Prut, „Botezatu de Chișinău”, Dobre s-a despărțit de moldoveni după un meci mai slab în preliminariile Champions League. Ultima dată el a evoluat la Farul în Liga a II-a.

„Gospodari” harnici

Muncitorul Reșița a fost printre primele formații din vestul țării care s-au reunit pentru noul sezon deși distanța de la partida de baraj a fost foarte scurtă. Pe 9 iulie lotul reșițean a început primele antrenamente, iar deocamdată Dobre e singura noutate. „Așteptăm jocurile amicale, ne-am axat pe pregătirea fizică și băieții au răspuns bine”, spune Viorel Lolea, antrenorul nou promovatei în L3.

Primul amical al verii pentru „gospodari” va fi sâmbătă pe teren propriu cu o formație din L4 Caraș, urmând ca miercuri să întâlnească concitadina Gloria Reșița. Pentru sâmbăta viitoare e programat un joc cu colega de serie FCM Reșița iar apoi urmează o dublă cu FC Caransebeș, datele exacte nefiind încă stabilite. Luni sau marți se va intra și într-un stagiu în regim de semi-cantonament timp de o săptămână.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

19 Jul. 2012, 18:20 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă