Refuzații Farului, buni pentru Rufă!

29 Aug. 2012, 18:16 Bursa transferurilor
Refuzații Farului,** buni pentru Rufă!

CSM se „întărește” cu jucători puși pe liber de Farul Constanța, patronul Cătălin Rufă continuând să transfere pe baza recomandărilor primite de la amicii săi, politică cu care a transformat în fiasco până acum fiecare campanie de transferuri.

După ce l-a adus pe portarul Marius Toma de la Farul, patronul Cătălin Rufă continuă seria transferurilor condiționate de vârstă și salariu redus. Astfel, la Vâlcea a mai ajuns un jucător pus pe liber de echipa constănțeană, mijlocașul lateral Andrei Neagoe, care a semnat un contract pe doi ani.

Pe lângă cei doi ajunși la Vâlcea, Farul a mai renunțat săptămâna trecută și la alți doi jucători, Robert Neagoe și Paraschiv, care sunt și ei probabil pe lista de transferuri a lui Rufă.

Fostul tehnician, Alin Artimon, dar și actualul, Constantin Schumacher, au declarat că la echipă este mare nevoie de un portar bun, dar și un fundaș central experimentat, însă dorințele acestora nu au fost luate în seamă.

Cum primarul Râmnicului, Emilian Frâncu a condiționat sprijinul financiar pe viitor cu obținerea performanței, râmâne de văzut ce se va întâmpla cu CSM din iarnă, mai ales că autoritățile locale au acum la îndemână și varianta Damila.

Articol scris de Adi Georgescu

29 Aug. 2012, 18:16 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă