Refuzat în Liga 1, ofertat din Spania. Un fotbalist care a evoluat pentru penultima clasată din Liga 2 pleacă să lupte pentru La Liga

Cu toate că ocupă penultimul loc în clasament, în special din pricina problemelor financiare, se pare că Dacia Unirea Brăila a avut jucători interesanți. Interesant pentru liga a doua din Spania a devenit tunisianul Hamza Ben Abda.

Fundașul central de 23 de ani a primit o ofertă de la Cadiz, locul 7 în Segunda Division, la trei puncte de locurile care permit accesul în play-off-ul pentru promovarea în La Liga.

Fotbalistul tunisian a jucat 15 partide pentru Dacia Unirea în acest sezon, toate începute ca titular, dar a fost declarat jucător liber de contract și va pleca fără ca clubul din Brăila să poată emite vreo pretenție.

Interesant este faptul că Hamza a fost refuza în această iarnă de mai multe echipe din Liga 1, unde a fost propus, dar a refuzat, la rândul lui, să meargă la UTA. Spaniolii l-au urmărit însă și îi oferă un contract pe un an de 8000 de euro brut, cu posibilitate de prelungire pentru încă două sezoane, de 12.000 de euro brut, lunar.

La Brăila, Hamza Ben Abda a ajuns în luna februarie a anului 2018, de la echipa tunisiană CA Bizertin, iar în tricoul Daciei Unirea a evoluat, în total, în 17 meciuri de Liga 2.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Pe aceeași temă