Refuzat de FC Bihor, Bundea va juca la Hidișel, în liga a patra

Refuzat de FC Bihor,** Bundea va juca la Hidișel, în liga a patra

Reîntors acasă după ce a fost demis din funcția de director sportiv de la CS Universitatea Craiova, orădeanul Zeno Bundea revine ca jucător și, după ce a fost refuzat de antrenorul Gheorghe Ghiț la FC Bihor, a semnat pentru un an cu FC Hidișel, din Liga a IV-a.

„Am revenit acasă după experiența de la Craiova și îmi doresc să joc. Aș fi vrut să evoluez pentru FC Bihor, dar antrenorul a zis că nu sunt pregătit din punct de vedere fizic. M-am înțeles cu cei de la Hidișel, care sunt oameni admirabili, și până în iarnă voi fi pregătit și fizic. Cei de la Hidișel or să-mi dea drumul, dacă se va pune problema, să plec la FC Bihor”, a declarat pentru Bihoreanul, Zeno Bundea.

Mijlocașul orădean a fost curtat în vară de oficialii FC Bihor, dar a ales să plece la CS Universitatea Craiova în funcția de director sportiv. După unele rezultate mai slabe ale echipei, a fost schimbat însă, precum și antrenorul, un alt orădean, Erik Lincar.

După revenirea de la Craiova, tehnicianul celor de la FC Bihor a declarat că și-ar dori un fotbalist precum Zeno Bundea, dară că „acesta, din păcate, nu este pregătit fizic acum”.

În aceste condiții, Zeno se află deja de câteva zile la Hidișel, unde s-a pregătit cu echipa și unde se preconizează să debuteze la sfârșitul acestei săptămâni, în meciul de la Ștei. După ce a fost pus pe liber de CS Oșorhei, tot la Hidișel a ajuns și un alt jucător care a evoluat în Liga I, fundașul Cristian Lupuț, dar care nu va debuta în acest week-end, el mai având anumite probleme contractuale de rezolvat cu cei de la Oșorhei.

Sursa: eBihoreanul

Pe aceeași temă