Redzepi a semnat, Rațiu e out de la ACS Poli!

28 Aug. 2012, 15:59 Bursa transferurilor
Redzepi a semnat,** Rațiu e out de la ACS Poli!

Fundașul macedonean Sakir Redzepi a semnat cu ACS Poli după ce inițial plecase din Timișoara. În schimb fundașul Alin Rațiu va pleca. Formația bănățeană din Liga a II-a continuă căutările de jucători deși mâine va avea primul joc oficial, în Cupă la Pâncota.

Redzepi a fost fundașul dorit de Vali Velcea după ce a arătat o formă bună în pregătiri și o evoluție sigură în amicalul câștigat cu FC Caransebeș (scor 4-1). Sakir are 24 de ani și a evoluat ultima dată la MFK Kosice, în prima ligă slovacă, unde a bifat 13 jocuri în primăvară. Fostul internațional de tineret al Macedoniei a plecat inițial de la Timișoara din cauza unei probleme cu actele și mutarea părea căzută.

Un alt fundaș central va părăsi în schimb Banatul, e vorba de „studentul” Alin Rațiu, fostul jucător al lui Poli care nu a semnat contractul cu noua grupare. În cazul acestuia antrenorul timișorenilor s-a declarat nemulțumit de nivelul pregătirii fizice la care se află.

ACS Poli debutează marți, 28 august, în Cupa României la Pâncota, cu divizionara a treia din localitate, Șoimii, de la ora 17:30. Formația de pe „Dan Păltinișanu” nu a încheiat însă campania de transferuri și alte surprize sunt așteptat înaintea debutului din campionat cu UTA.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

28 Aug. 2012, 15:59 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă