Rareș Enceanu și Vasile Gheorghe, prezentați oficial la FC Argeș. Ambii jucători nu văd coborârea în Liga 2 ca un pas înapoi și-și propun victoria în derby-ul cu Petrolul

Mijlocașii Rareș Enceanu și Vasile Gheorghe, ultimele două achiziții ale echipei FC Argeș, spun că au acceptat să joace la echipa alb-violetă, sub comanda lui Emil Săndoi, fiindcă își doresc să revină într-un timp cât mai scurt în elita fotbalului românesc. Cei doi jucători care vineri au semnat cu piteștenii, iar duminică au debutat contra Luceafărului Oradea, au fost prezentați oficial, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

Ambii jucători își propun să câștige cu FC Argeș derby-ul de vineri, de la ora 17:00, de pe teren propriu, cu Petrolul.

„Am ales FC Argeș în primul rând pentru domnul profesor, care m-a vrut foarte mult la echipă, dar și pentru tradiția clubului. FC Argeș este un club mare, cu tradiție în fotbalul românesc, un club care a format jucători foarte mari. A fost o alegere simplă. Venirea la liga a doua nu este un pas înapoi pentru mine. Din punctul meu de vedere, când ai în față posibilitatea de a alege o echipă cu tradiția și istoria lui FC Argeș, nu este deloc un pas înapoi. Am văzut cu toții că jucători cu experiență, fotbaliști care au jucat la nivel înalt, au optat pentru echipele de tradiție, indiferent că acestea erau în eșalonul 4, 3 sau 2. Din punctul meu de vedere, nu este un pas înapoi venirea la Pitești. Meciul cu Petrolul este un derby de tradiție al fotbalului românesc. Sper să fie o partidă frumoasă, în care noi ne vom impune. Petrolul este o echipă bună care a investit foarte mult încă de la reînființare. Va fi un meci greu pe care trebuie să-l câștigăm”, a spus Rareș Enceanu, jucător care s-a despărțit de FCSB, club de care era legat contractual din 2015.

„Am urmărit parcursul echipei din acest început de campionat și mi-a plăcut ce am văzut. Eu cred că avem o echipă bună, cel puțin pentru nivelul ligii a doua. Am mare încredere că putem obține rezultate foarte bune în această ediție de campionat și de ce nu, să fim acolo în față. Nici pentru mine, venirea la FC Argeș nu este un pas înapoi. Am ales cu sufletul FC Argeș și vreau să demonstrez că pot juca la cel mai bun nivel. Cu toții suntem conectați la importanța jocului de joi, cu Petrolul Ploiești. Avem în față o echipă cu jucători experimentați, cu foarte multe meciuri la nivelul Ligii 1. Tot ceea ce ne dorim este să facem o partidă bună, să avem parte de un joc consistent, iar la finalul celor 90 de minute, să ieșim învingători de pe teren, iar spectatorii piteșteni să plece mulțumiți de la stadion”, a declarat și Vasile Gheorghe, care ultima dată a evoluat la Juventus, actuala Daco-Getica, în Liga 1.

Pe aceeași temă