Rapidiștii sunt pentru amânare! Sucevenii s-ar putea întări de la Botoșani

31 Jul. 2012, 15:23 Bursa transferurilor
Rapidiștii sunt pentru amânare!** Sucevenii s-ar putea întări de la Botoșani

Chiar dacă în ultimele două zile au început să circule tot mai multe zvonuri referitoare la iminenta amânare a startului sezonului oficial, antrenorul Rapidului, Ovidiu Murariu, spune că până la această oră la club n-a venit nici o hârtie oficială în sprijinul respectivelor supoziții.

„Știm și noi doar ce a apărut prin presă, cum că prima etapă nu s-ar mai disputa pe 18 august, ci cu o săptămână sau chiar două mai târziu. Oricum totul se va clarifica după proxima ședință a Comitetului Executiv al FRF, programată pe 1 august. Din punctul meu de vedere, o amânare ar fi benefică pentru noi, deoarece am câștiga timp pentru a remedia disfuncționalitățile din jocul nostru”, a declarat tehnicianul „ceferiștilor”.

Murariu mai vrea un atacant și un mijlocaș central

În altă ordine de idei, chiar dacă mai sunt destule lucruri de pus la punct, Ovidiu Murariu se declară optimist în privința parcursului pe care-l va avea echipa sa în Liga a II-a. „În amicalele din intersezon jocul nostru a crescut de la un meci la altul, ceea ce nu poate decât să mă bucure. În plus, lucru foarte important, și din punct de vedere fizic arătăm din ce în ce mai bine. Ar mai fi nevoie de 2-3 jucători competitivi, pentru a beneficia de dubluri pe toate posturile în perspectiva sezonului dificil care ne așteaptă. Cred că trebuie să găsim soluții pentru a ne întări în zona mijlocașilor centrali și în avanposturi, acolo unde suntem puțin descoperiți”, a precizat antrenorul sucevean.

Vor să dea lovitura prin repatrierea lui Homneac

În acest sens, ajutorul ar putea veni de acolo de unde suporterii suceveni s-ar aștepta mai puțin. După amicalul de sâmbătă, de la Gura Humorului, oficialii Rapidului au inițiat discuții cu marii rivali de la FC Botoșani pentru împrumutul pe Areni a câtorva jucători care nu sunt considerați indispensabili de către antrenorul Costel Orac în perspectiva viitorului sezon. Iar unul dintre aceștia ar putea fi tocmai fostul atacant al Cetății, Tudor Homneac, care se pare că nu ar zice nu unei reveniri sub formă de împrumut pe Areni, mai ales că ar avea șansa să lucreze din nou cu Ovidiu Murariu, un antrenor sub comanda căruia evoluat cu rezultate bune în trecut.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

31 Jul. 2012, 15:23 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă