Rapidiștii sunt pe cale să se despartă de încă un jucător, al 11 în această iarnă. Mijlocașul n-a putut fi convins să rămână pe Areni și și-a predat echipamentul

Rapidiștii sunt pe cale să se despartă de încă un jucător, al 11 în această iarnă.** Mijlocașul n-a putut fi convins să rămână pe Areni și și-a predat echipamentul

Mijlocașul Ciprian Sumanariu, unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai echipei Rapid CFR Suceava în ultimele sezoane, și-a exprimat dorința de a părăsi gruparea suceveană în această iarnă. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a predat deja echipamentul, iar vineri și-a luat rămas bun de la colegi.

„Împreună cu antrenorul Costel Ilie am încercat să-l convingem să rămână pe Areni până la vară, dar el ne-a mărturisit că își dorește o nouă provocare în carieră, așa că nu puteam să-l ținem cu forța. Ciprian ne-a dezvăluit că are două oferte, una din Liga 1 și alta de la o echipă cu pretenții din eșalonul secund și este hotărât să plece. Chiar dacă Sumanariu este încă sub contract cu noi, i-am permis să meargă să-și negocieze noul contract și așteptăm ca gruparea interesată de serviciile sale să ne contacteze. Cu toate că Ciprian și-a făcut datoria în ultimele patru sezoane în care a jucat la Rapid, nu ne putem permite să-l lăsăm să se transfere gratis, pentru că avem și noi o grămadă de probleme de rezolvat”, a declarat Dumitru Moldovan, președintele executiv al Rapidului.

În această iarnă, Rapid CFR Suceava s-a despărțit până acum de nouă jucători, majoritatea dintre ei titulari: Sorin Ciobanu, Alexandru Vrabie, Marco Enciu, Constantin Ferariu, Cătălin Strugariu, Cătălin Pascal, Radu Sava, Paul Mateciuc, Lucian Plăcintă. Cătălin Golofca dă probe la FC Botoșani și ar putea și el să se despartă de suceveni.

12 meciuri a bifat Sumanariu pentru Rapid CFR Suceava în prima parte a actualului sezon

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă