„U” Cluj îi acordă o șansă jucătorului căruia FCSB îi punea 50 de milioane de euro clauză în contract. „Îi urăm bun venit și să ne bucurăm împreună de cât mai multe succese”

Rapid, Petrolul și, mai nou, „U” Cluj au fost foarte active la începutul acestei săptămâni. Cele trei mari cluburi din Liga 2 care au ca obiectiv promovarea au făcut transferuri astăzi. Giuleștenii l-au adus pe fundașul Cayetano Bartolomé Bonnin Vasquez (29 de ani), ploieștenii au bătut palma cu mijlocașul Gabriel Deac (24 de ani) și atacantul Younes Hamza (33 de ani), iar clujenii au semnat un contract cu mijlocașul Vlad Mihalcea (20 de ani).

Aducerea fostului jucător al lui FCSB este a doua mutare pe care „U” Cluj o face în lot după ce s-a despărțit de antrenorul Cristian Dulca. Prima a fost portarul Arpad Tordai (22 de ani) de la Viitorul.

Vlad Mihalcea a semnat astăzi un contract valabil pe un sezon cu Universitatea Cluj, după ce mijlocașul brașovean a fost dat afară de FC Voluntari. De altfel, jucătorul care are probleme cu greutatea și adoră să se joace fotbal pe calculator, nu a fost păstrat în lotul Clinceniului, echipă alături de care a promovat în Liga 1. În sezonul trecut, Mihalcea a evoluat în 24 de meciuri pentru Academica, însă doar în nouă a fost utilizat ca titular, și a înscris șase goluri. Pentru Voluntari, unde ajunsese în această vare, a jucat 27 de minute în două partide.

Acum, Mihalcea, care atunci când semna cu FCSB la o vârstă fragedă, la 17 ani, i se punea o clauză de 50 de milioane de euro, speră să-și relanseze cariera la „U” Cluj.

„Mijlocașul ofensiv Vlad Mihalcea (20 de ani) a semnat, astăzi, un angajament valabil un an cu FC Universitatea Cluj.

Originar din Brașov, noul nostru jucător vine de la FC Voluntari, după ce a mai evoluat pentru cluburile FC Brașov, ACS Poli Timișoara, FCSB și Academica Clinceni.

Mihalcea a strâns 57 de prezențe în liga secundă, acolo unde a înscris de 9 ori și a oferit 6 „assist-uri”.

De asemenea, el a bifat 5 partide pentru echipa națională Under 17 a României (un gol), 8 jocuri în Liga 1 respectiv o prezență în preliminariile Ligii Campionilor, pe vremea când îmbrăca tricoul celor de la FCSB.

Îi urăm bun venit la Universitatea Cluj și să ne bucurăm împreună de cât mai multe succese!”, a anunțat Universitatea Cluj transferul lui Vlad Mihalcea.

Foto: Mediafax Foto

Pe aceeași temă