Rapid testează un fotbalist care a trăit experiența italiană

Autor: Mihai Andries Publicat: 18 Jan. 2013, 15:00 Actualizat: 18 Jan. 2013, 15:00 Bursa transferurilor
Rapid testează un fotbalist  care a trăit experiența italiană

La antrenamentul de astăzi al Rapidului este așteptat să participe și Cosmin Gorovei, un fotbalist în vârstă de 31 de ani, care activează de regulă ca mijlocaș dreapta sau vârf retras. Până la vârsta de 27 de ani Gorovei a evoluat pentru gruparea de Liga a III-a Unirea Dej, după care a plecat în Italia, unde a fost legitimat la mai multe formații din eșalonul al patrulea.

„Este un jucător necunoscut pentru noi, însă am primit referințe bune despre el. De aceea am decis că nu pierdem nimic dacă-l testăm în două-trei meciuri amicale, ca să ne convingem de potențialul său”, a declarat antrenorul principal al Rapidului, Ovidiu Murariu.

Prima ocazie pentru Gorovei să arate ce poate va fi mâine, la Pașcani, când gruparea suceveană va disputa cu începere de la ora 11.00 un meci de pregătire în compania formației locale, Kosarom, care activează în Seria I a Ligii a III-a.

Cu acest prilej, vor îmbrăca pentru prima oară tricoul Rapidului și fotbaliștii Marius Doboș și Dragoș Boboc, care au evoluat în turul campionatului pentru formația FCM Dorohoi.

 

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Autor: Mihai Andries Publicat: 18 Jan. 2013, 15:00 Actualizat: 18 Jan. 2013, 15:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă