Rapid se dezintegrează! Nouă jucători au plecat deja din Giulești

Rapid se dezintegrează!** Nouă jucători au plecat deja din Giulești

Deși giuleștenii au început campionatul în Liga I, aducând mai mulți jucători pentru formarea unui lot competitiv, decizia TAS care i-a trimis în liga secundă i-a făcut pe mulți dintre jucătorii veniți în această vară să-și rezilieze contractele.

Nu mai puțin de nouă jucători au părăsit deja echipa: Tibi Bălan, Alexandru Păcurar, Alexandru Grigoraș, Emil Dică, Ciprian Tănasă, Adrian Pătulea, Ionuț Tătaru, Daniel Martac și Raul Costin.

Daniel Lung se pregătește și el de plecare, nedorind să rămână în liga secundă.

Singurii jucători dintre cei veniți în această vară care și-au manifestat intenția de a rămâne în Giulești sunt Iacob, Balauru, Doman și Vali Negru. (Articol scris de Victor STOICESCU)

Valentin Negru cere întăriri: „În momentul ăsta Rapid nu poate ataca promovarea în Liga I”

Mijlocașul formației Rapid, Valentin Negru, consideră că așa cum s-a prezentat echipa sa la meciul amical cu FC Ștefănești nu poate emite pretenții la promovarea în prima ligă, mai ales că în fiecare zi apar jucători care intenționează să plece de la gruparea giuleșteană.

„Nu am sperat nicio clipă că se vor face 20 de echipe (n.r. – în Liga I). Noi sperăm să se regleze lucrurile, să mergem în Divizia B și să facem o echipă. În momentul ăsta nu putem să atacăm promovarea. În momentul ăsta nu avem valoare să atacăm promovarea. Dacă vrei să ataci promovarea, trebuie să ai un lot bun, atmosferă bună la echipă și, bineînțeles, bani. Patronii ne asigură că lucrurile o să intre în normal, acum așteptăm. Normal înseamnă Divizia B, să fim înscriși, fără nicio teamă de a fi excluși și de acolo și, bineînțeles, salariile restante”, a declarat Negru, la finalul partidei pierdute de Rapid cu 3-1 în fața formației de liga a III-a FC Ștefănești.

Mijlocașul rapidist spune că va rămâne la echipă atâta timp cât va fi nevoie de el: „A fost un meci normal, asta e valoarea echipei. Cu siguranță nu am fi făcut față în Liga I cu echipa care a fost azi pe teren. Gândiți-vă că au plecat jucători, că pleacă în fiecare zi unul câte unul și să vedem câți mai rămânem. Pancu știu că a rămas, Emil Dică nu știu. O să rămân atât timp cât e nevoie de mine. În momentul în care nu o să mai fie nevoie, o să plec. În Divizia a 5-a nu cred că o să rămân, nu cred că au nevoie de mine acolo”.

Portarul Dragoș Balauru nu regretă transferul la Rapid în ciuda greutăților cu care se confruntă echipa. „Noi ne așteptam să fie din ce în ce mai bine, dar se pare că e din ce în ce mai greu. Nu mă așteptam la asta, la mine asta a fost prima condiție – să se schimbe conducerea. S-a schimbat, dar nu vedem nimic. Nu regret că am venit la Rapid și nu voi regreta niciodată. Eu îmi doresc să rămân și să fie bine, dar conducerea va avea ultimul cuvânt. Nu cred că aceasta este valoarea echipei, a fost un meci de pregătire. Încă nu ne-am obișnuit să jucăm la ora asta, dar trebuie. La Liga II, la ora 11.00 se joacă”, a declarat Balauru.

Formația FC Rapid a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), de echipa de Liga a III-a FC Ștefănești, într-un meci amical. Golurile echipei din Ștefănești au fost marcate de Nicolae, Marinaș și Dumitru. Pentru Rapid a înscris Martin.

FC Rapid va mai disputa un meci amical, sâmbătă, de la ora 10.30, cu echipa FC Voluntari.

Sursa: Mediafax

Pe aceeași temă