Rapid își întărește compartimentul Under 21 cu un atacant

Rapid își întărește compartimentul Under 21 cu un atacant

Rapid CFR Suceava continuă să-și întărească lotul și după startul campionatului. Ultimul jucător transferat pe „Areni” este Ionuț Nechitoaia, jucător rămas liber de contract după desființarea clubului Sporting.

Considerat la un momentdat unul dintre cei mai promițători fotbaliști suceveni, atacantul are și avantajul că este născut în 1994, deci se incadrează în categoria jucătorilor sub 21 de ani.

Pentru meciul de la sfârșitul acestei săptămâni, cu FCM Dorohoi, antrenorul Bogdan Tudoreanu are probleme în ceea ce privește cei doi jucători sub 21 de ani pe care este obligat să îi introducă în teren. Cerlincă este suspendat după cele două cartonașe galbene încasate la Constanța, iar Tiron acuză o accidentare. Mijlocașul împrumutat de la FC Botoșani a lăsat o impresie bună la debutul în tricoul Rapidului, dar a suferit o entorsă și sunt șanse minime să fie recuperat până sâmbătă.

Nou-promovata FCM Dorohoi vine la sfârșitul acestei săptămâni pe „Areni”, după ce a produs surpriza în etapa inaugurală, remizând cu Unirea Slobozia, scor 1-1.

„Dorohoiul este o echipă motivată, omogenă, care joacă de mult timp împreună și va fi un meci dificil. Noi avem un lot valoros, experiență și este clar că plecăm cu prima șansă. Dacă vom reuși să marcăm repede ne vom face jocul ușor, dacă nu, odată cu trecerea timpului, va fi mai greu”, este de părere antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Goalgheterul Rapidului în aceasta vară, Marius Matei, speră ca la meciul cu Dorohoi în tribunele stadionului să fie prezenți cât mai mulți spectatori: „Îmi doresc să vina cât mai multe lume la stadion pentru că, ca jucător de fotbal, ai altă motivație și altfel joci acasă când ești susținut de mulți spectatori. Suntem acasă și oaspeții trebuie să joace în funcție de noi. Dacă ne facem jocul ar trebui să câștigăm. Oricum, nu e un joc ușor, iar dacă nu intram serioși și motivați în teren vom avea probleme. La fotbal nu contează ce-ai făcut în trecut, ci doar la ora jocului”.

Sursa: Gazeta de Suceava

Pe aceeași temă